sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Uusia kavereita

Vernan ottamia kuvia torstailta, pojat poseeraa laiturilla

Roolla on Ambaralta peritty, Rohanille ihan liian iso kuonopanta jota pidän sillä innostavissa tilanteissa. Myös kaulapanta on Ambaran vanha ja sekin on liian iso mutta ainakaan se ei ole pinkki :P Tosimiehet voi kyllä käyttää pinkkiäkin.

Yhdelle kaverilleni oli tullut vuoden ikäinen saku-rotikka-dobberi sekoitus joka käytiin eilen Haurun kanssa katsastamassa lenkin muodossa. Hauruhan ei muita koiria siedä mutta piti mielipiteensä omana tietonaan vaikka alkulenkki mentiinkin tiukasti seuraamis- käskyn alla rauhan säilyttämiseksi. Rocky tai Roki, ei mitään hajua kirjoitusasusta, oli ihan kiltin oloinen nuori mies jota Hauru tietysti aluksi kiinnosti kovasti mutta kun Haurun luo ei saanut mennä niin ei sitten. Lenkin aikana Hauru alkoi tyytyä tilanteeseen ja loppuajasta pojat kulki jo ihan rennosti vierekkäin ja välillä Hauru kävi vähän tekemässä tuttavuutta, kerran se jopa antoi Rockyn haistella itseään! Siis aika hämmentävän hienoa. Ohituksetkin on menneet kyllä hirveän paljon paremmin jopa täällä Sälinkäällä, kyllähän Hau välillä kommentoi mutta ihan hillittömiä raivareita ei ole juurikaan tullut. Hyvä Hauru ja hyvä minä, kun olen ilmeisesti alkanut oppia katkaisemaan alkavan raivarin ennenkuin se pääsee kasvamaan ihan hillittömiin mittoihin.

Tänään aamulla mentiin uudestaan Rockyn ja tämän kaverini kanssa lenkille, tällä kertaa myös Rohan pääsi mukaan kun kerran Hauru oli ollut niin hienosti viime lenkillä. Tänään Haurulle oli aluksi vähän vaikeampaa sulattaa Rockya meidän porukkaan, todennäköisesti koska Rohan oli mukana, mutta muutamassa minuutissa pojat taas ignoorasivat toisensa hyvässä yhteisymmärryksessä. Rohanista Rocky oli aika pelottava mutta hyvin tämäkin pari tuli kuitenkin keskenään toimeen. Sopivassa kohtaa päästettiin Rohan ja Rocky vähän leikkimään, Rockyn puolelta se meni välillä sakemanneille kai aika tyypilliseksi kiusaamiseksi mitä Rohan ei oikein arvostanut mutta eiköhän pojista ihan kaverit saada. Rockylle pitää vain opettaa että leikkiessäkin on tietyt säännöt eikä kaveria saa kiusata. Jos Rockyn elo sen uudessa perheessä lähtee hyvin käyntiin niin voi olla että käydään useamminkin kolmikon kanssa lenkkeilemässä. Niin ja Rohan on ilmeisesti oppinut uuden nimensä ihan hyvin, ei se mennyt yhtään sekaisin vaikka välillä huudeltiin Rockya. Rockyn lihapullat olisi kyllä maistuneet muillekin ja välillä oli kolme "Rockya" niitä kerjäämässä, meillä kun oli tylsästi vain aamuruoka-nappulat nameina. Paljon huompi palvelu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti