maanantai 30. toukokuuta 2011

Koirakuvahaaste

Ei tule rosvoja kun on hurjat pihavahdit paikalla

Kuukauden koirakuvahaasteessa on aiheena kesäpuuhat, mikä on koirien kesähitti? Tulee taas vähän useampi kuva mutta laitetaan syyksi se että on useampi koirakin ja niillä on vähän eri puuhat :D

Haurusta "uiminen" on kivaa, samoin kuin tokoilu ja jäljestys jotka on kuitenkin enemmän kesähommia vaikka talvellakin niitä vähän harrastetaan. Haurusta parasta kesässä taitaa kuitenkin olla se, että saa olla ulkona monta monta tuntia putkeen. Hau leikkii, vahtii pihaa, ottaa torkut tuolissa ja lähtee sitten taas puuhailemaan jotain. Jos käyn kysymässä huvittaisiko tulla sisään niin saan närkästyneen katseen vain osakseni. Ei todella huvita. Jopa sadekeleissä herra viihtyy ulkona, jos ei nyt ihan saavista kaatamalla tule vettä.

Avallonista kesässä parasta on aurinko. Se menee vaikka kuinka kovassa paahteessa johonkin aurinkoiseen paikkaan ja makaa hievahtamatta kyljellään. Heti kun illemmalla tulee vähänkään viileämpi niin talja herääkin henkiin ja on kohta oven takana koputtamassa. Sisälle, nyt! Avallon ei tajua miksi nuo toiset koirat tykkää hakeutua varjoon siinä vaiheessa kun aletaan olla hellelukemissa. Silloinhan on juuri paras keli!

Maxista kivointa on uiminen. Max uisi vaikka joka päivä siitä alkaen, kun jäät ovat niin heikot että se pystyy tekemään avannon itselleen, siihen asti kunnes jäät taas tulee. Maxissa on onneksi se hyvä puoli että sille ei tule mitään ihottumaa tai muita ongelmia uimisesta joten herra saa toteuttaa itseään.

Rohanista kaikki on kivointa. Aina. Ihan sama millainen sää tai mitä tehdään, kunhan jotain tehdään. Ja jos ei niin Roo kyllä keksii omaa kivaa. Ja sitten on taas kivaa! Ehkä ikä tuo sille mukanaan jotain suosikkipuuhia mutta toistaiseksi Rohania on tosi helppo miellyttää :D Elämä on ihanaa, sanoo Rohan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti