tiistai 26. heinäkuuta 2011

Missä olisi lähin ramppi?

Haulla on ketunhäntä kainalossa

En kuitenkaan malttanut olla aloittamatta rullalautailun opettamista :P Haluaisin että Hau seisoo laudalla kolmella tassulla ja ottaa vauhtia toisella takatassulla. Jouduttiin kuitenkin aloittamaan siitä että Hau laittaa pelkästään etutassut laudalle sillä Haun piti oppia ettei se voi seisoa liian kärjessä koska silloinhan lauta kippaa ja Hau jostain syystä halusi aluksi asettaa tassunsa mahdollisimman lähelle kärkeä. Toisaalta se ei kyllä voi seisoa liian takanakaan koska muuten Haun ei mahdu laudalle, jos Hau olisi yhtään isompi koira niin temppu ei olisi mahdollinen ainakaan tällä kyseisellä laudalla. Nyt Hauru kuitenkin osaa jo seisoa laudalla niin että vain yksi takajalka on maassa ja osaa aika hyvin korjata asentoaan jos lauta meinaa läheteä alta. Jokun verran pidän kyllä siitä kiinni, ihan jo turvallisuussyistäkin, mutta samalla haluan että Hau ymmärtää jo heti aluksi että se ei ole mikään hurjan tukeva rakkine. Hauru ei ollenkaan pelkää tällaisia juttuja että sen puolesta ei tarvitse olla huolissaan. Ei Hau alkanut pelätä agiliito keinuakaan sen jälkeen kun kikkura suoritti aika näyttävän lentokeinun karattuaan kyseiselle esteelle.

Myös Haun kolikoiden keräämistemppu edistyy hyvää vauhtia, periaatteessa sen pitäisi olla todella helppo koska siinä ei ole mitään Haurulle oikeasti uusia elementtejä. Sitä vaan ällöttää kolikot, enkä kyllä ihmettele yhtään. En laittaisi niitä omaan suuhuni edelleenkään vaikka myönnän pesseeni ne Haurua varten. Koska hei, rahan laittaminen suuhun? Yök.

Roo vihdoinkin koki ahaa- elämyksen ja ymmärsi että haluan sen ihan oikeasti ristivän tassut. En tiedä miksi tämä on Roolle niin ylivoimaisen hankalaa että ollaan jo pari päivää oikeastaan junnattu samalla vaikeusasteella mutta nyt kun se tajusi sen niin päästiin aimo harppaus eteenpäin tempussa. Mikäli kosketusalustan häivytys sujuu yhtä helposti kuin kuvittelen niin kohta se osaa jo maata niinkuin hienot leidit :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti