lauantai 16. heinäkuuta 2011

Rohan 1 vuotta!

Synttärisankari

Roon synttäreiden kunniaksi paikalla oli (omat mukaanlukien) 11 koiraa ja 7 ihmistä, jotakuinkin. Hataralla laskutaidollani en mene vakuusen tietojen oikeellisuudesta :P Tosin saattoi olla että tänään oli meidän aidankorjaustalkoot eikä ihmiset olleet tulleet paikalle Roon takia mutta ei nyt puututa siihen. Koirat Haurua lukuunottamatta tulivat ilahduttavan hyvin toimeen keskenään, Rohan ja Lauri ovat ihan samanikäiset ja niillä on ollut jotain pientä kärhämää välillä mutta nyt nämäkin pojat tekivät aidankorjaus- porukassa hommia ilman mitään ongelmia. Hauru joutui jäämään sisälle, vaikka se periaatteessa tulee kaikkien näiden koirien kanssa toimeen niin turha sitä on tuollaiseen sekamelskaan päästää. Käytiin kuitenkin Haurun, Laurin ja tätini kanssa erikseen lenkillä ja treenailemassa TOKOa. Hauru näytti Laurille muutaman liikkeen että blondi sitten isompana varmasti osaa :P Lisäksi Hauru näytteli kilttiä ja tottelevaista rynnistämällä pienimmästäkin vihjeestä tätini luo vaikka Lauri oli ehkä se kenelle ne vihjeet oli suunnattu.

Synttäriseisotus, tässä oli otetuista kuvista kai parhaiten onnistunut seisotus vaikka kuvaan onkin tunkenut kaikenlaista epämääräistä kuikuilijaa. Ja kyllä, Roon turkki on edelleen tosi huonossa kunnossa.

Roon taipumus saada neurologisia kohtauksia heinikossa tuskin auttaa asiaan, mikäli se sattuu olemaan allerginen kyseisille rehuille.

Tää on just parasta!

Kannattaa ihan kaikkien kokeilla! Ja varsinkin mitä pidempi heinikko, sitä hauskempaa on meno. Tavallisella ajellulla nurmikolla ei lopputulos ole ihan niin hyvä.

Punanenä-duo Äly ja Väläys kulkivat työmiesten perässä, varsinkin Roo oli vakuuttunut että sen työpanos on korvaamaton. Ei nuo ihmiset itsekseen osaa tehdä mitään oikein.

Pojat puuhailee puskissa (kuvassa 4 koiraa)

Camillalla oli taas ihan kauheeta. Siis niiiiin käsittämättömän kauheeta. Ei voi oikein sanoin kuvailla.

Apulaiset auttaa purkamaan ostoksia autosta

Tärkein apulainen menee hei ekana, tehkää tilaa!

Joo... jos tästä kohtaa vaikka sahaisi ja sitten...

Yleistä häslinkiä, Roon ilme on suunnattu Yodalle. Roo ei edelleenkään niin kauheasti perusta pienistä, hyvin äänekkäistä saksalaisista.

Apulaiset auttaa kantamaan kiveä

Apulaiset auttaa sulkemaan portin

Lauri yrittää söpöillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti