torstai 14. heinäkuuta 2011

Uusi ulkoasu

Kumpi mokaa useammin, koira vaiko emäntä :P Seuraavaksi pitäisi varmaankin yrittää saada useampi onnistunut hyppy putkeen ja sittenhän tämä temppu onkin valmis.

Sen edellisen blogin ulkoasun piti olla väliaikainen ratkaisu mutta "hieman" venähti tää homma :P Nyt on uusi mutta en ole oikein tyytyväinen tähänkään, sanoisin ettei tule olemaan pitkä ikäinen mutta niinhän mä sanoin siitä edellisestäkin eli... Minusta tämä on vähän ehkä turhan tumma nyt kuiteskin ja lisäksi noi muutamat linkit ei jostain syystä toimi niinkuin niiden pitäisi. Hankalaksi ulkoasujen tekemisen tekee se, etten osaa leikata Haurua irti taustasta mitenkään järkevästi mutta en halua käyttää kuvia taustoineen... Haurulla on niin hankalan yksityiskohtainen turkki :/ Siksi käytin viimeksi piirrettyjä hahmoja ongelman kiertämiseksi, nyt on puolestaan vähän Rohan painotteinen meininki siitä huolimatta että Haurun kuvia on käytetty huomattavasti useampi kuin Roon.

2 kommenttia:

  1. Tää uusi ulkoasu on oikein kiva ! :---) Tykkäsin paljon siitä edellisestäkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Minustakin vanha oli muuten suhteellisen kiva mutta isolla näytöllä kaikki se valkoisuus oli melkein sokaisevaa :D

    VastaaPoista