sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Välineistöä

Mikä eläin tämä tällainen on??

Koiraurheilu on usein myös välineurheilua. Nyt uusimmat hankitut välineet on hulavanne ja rullalauta. Eli skeittilauta siis, jos ei joku tajua kun kauppiaan oli ilmeisesti vaikea ymmärtää mitä välinettä kaupasta oltiin hakemassa... :P Jokainen koirankouluttajahan tarvitsee rullalaudan, koiralle siis. Se huono puoli tässä on että meiltähän ei mitään asfalttia löydy, pitänee mennä Siwan parkkikselle treenaamaan. Ehkä aloitetaan kuitenkin olkkarissa, luulen että näin saadaan vähemmän tuijotusta osaksemme. Ja sitä ennen Haurun on tarkoitus oppia keräämään kolikoita purkkiin. Haurusta kolikoiden ottaminen on aika ällöä mutta eiköhän se siitä. Ajattelin että niiden noukkiminen voi olla vähän haasteellista epäkorrektilla purukalustolla mutta ilmeisesti ei, ehkä siihen tarvittaisiin suurempikin vika ennenkuin se vaikuttaa.

Roo opettelee nyt siis laittamaan tassut ristiin makuulla. Toistaiseksi se on oppinut oikein hyvin läppäämään kosketusalustaa mutta ei tahdo ymmärtää että ei saa käyttää eri jalkaa edes silloin kun se olisi se looginen ratkaisu. Se on Rohanissa nykyään kivaa, että se ei enää häippäse heti jos se ei tajua. Silloin se ei kyllä myöskään yritä keksiä ratkaisua itsekseen vaan odottaa apuja mutta on se edistystä kuitenkin. Pilkku oppii käsittelemään turhautumista ja huomaa ettei luovuttaminen kannata? Ehkä.

Tokoiltukin on, sillen pienesti, mutta siitä ei jaksa kirjoittaa kun Haurulla se on enimmäkseen vanhojen taitojen ylläpitoa ja Rohaninkaan kanssa ei mitään suurempia läpimurtoja olla tehty. Alokasluokan liikkeet vaan sujuu koko ajan paremmalla varmuudella. Jäljestettykin on mutta siitä nyt ei ainakaan jaksa kirjoittaa mitään. Paitsi että Roo luulee olevansa hyvä jälkikoira vaikkei se oikeasti kyllä ole ollenkaan sellainen lahjakkuus mitä Hauru. Ei kuitenkaan kerrota tätä Rohanille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti