maanantai 29. elokuuta 2011

Kuppipalkkaa

Bouvier jota ei ole jaksettu oikeasti trimmata mutta jonka turkkia oli kuitenkin pakko joko lyhentää tai alkaa kammata ja... niin. Näin siinä sitten käy. Haluisiko joku lahjoittaa mulle oikeasti hyvän trimmikoneen????
... Ai ei?

Haurun kanssa tehtiin tosi hienot kaukot. Sitten liikkeestä seiso jossa Hau kääntyi kun ohitin sen. Ojennuksen jälkeen uusinta joka onnistui. Ojennusta kaivattiin myös luoksetulon pysäytyksessä kun pysäytyskäsky on ilmeisesti ehdostusluonteinen. Ei se ole!

Rohanille otettiin ekaa kertaa loppupalkka kuppiin odottamaan. Roon keskittymiskyky on sitä luokkaa että aikaisemmin en ole viitsinyt edes yrittää mutta nykyään Rohan tsemppaa tosi hyvin pienissä häiriöissäkin. Tehtiin ihan vaan lyhyesti seuraamista ja sivulletuloja koska alkoi jo hämärtää. Ei pimeällä viitsi treenata. Roo oli kuitenkin ihan super, seurasi kontaktissa mihin suuntaan vaan kuppiin nähden :) Muistan miten vaikeaa Haurulle oli penikkana kääntää selkä kuppipalkalle, Roo ainoastaan kerran meinasi lähteä omine lupineen herkuttelemaan kun käännyttiin suoraan kuppia kohti... Eli luultavasti koska Roippaisen lähimuisti on parhaimmillaankin noin puolen minuutin mittainen niin kupin kanssa meni hyvin kun se ei muistanut koko kuppia enää ennenkuin sattui näkemään sen tuossa yhdessä kohdassa :P

Roon muistia nauroin tuossa yksi päivä kun harjoiteltiin hyppyä. Tehtiin niin että pyysin Roippeen sivulle ja käskin hypätä vasta kun se rauhoittui olemaan. Vaikea tehtävä siis, koska hyppy ei kuitenkaan ole Roolla niin hyvin vielä hallussa. Mietin etenenkö liian nopeasti mutta Roo olikin ihan kartalla ja suoriutui erinomaisesti, jopa niin että se tiesi mulla olevan nameja kourassa mutta irtosi silti hypylle puolentoista metrin päähän. Aika vau!! Siis pari toistoa oli vau, kunnes Virallinen Häirikkö Bouvier päätti alkaa leikkiä kepillä. Eihän Rohan nyt sitä voinut vastustaa ja meinasi mennä leikkiin mukaan mutta tuli takaisin tokoilemaan kun pyysin. Super vau! Paitsi että kepin ajatteleminen oli täyttänyt muistia sen verran että hyppy käsky oli pyyhkiytynyt pois ja tilalle tarjottiin.... no mitäpä muutakaan kuin maahan menoa :D Kyynärät maassa ja kaikkea, Roo tietää että tulen siitä tosi iloiseksi :) Muutenkin jos en tuollaisissa tilanteissa sano mitään (yleensä koska yritän olla nauramatta hölmölle koiralle) Roo vaan painuu alemmas ja alemmas kasaan, yrittäen suunnilleen painaa kyynäränsä maan läpi :D

Luulen että vielä tämän vuoden puolella Rohan on teoriassa alokasluokkaan valmis. Käytännössä taitaisi koe- tilanteessa vieraiden ihmisten pussaaminen ja syliin hyppiminen voittaa tokoilun ja ylipäätään kehänauhojen sisällä pysymisen 6-0 mutta... no, pikkujuttuja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti