keskiviikko 31. elokuuta 2011

Ovela piski

Huomatkaa miten hyvälle Roihun turkki taas näyttää auringossakin :) Kaula on vieläkin vähän huono, luulen että se kutisee parantuessaan koska muu iho ei kutise enää ollenkaan eli en keksi mitään muutakaan syytä miksi Roo ilmeisesti edelleen välillä kapsuttaa sitä.

Rohanille luoksetulo on välillä edelleen hieman haasteellista. Varsinkin kun se tietää että tapahtuu jotain ikävää, esim. kun pitäisi tulla sisälle Rohan jää usein käsivarren mitan päähän seisomaan sen näköisenä että näytä namit niin mä tuun. Mutta kun meillä palkataan, ei lahjota. Ainakin teoriassa siis. Joten nyt kun siellä on pimeää ja sateista pistin vain ulko-oven nokan edestä kiinni, kyllähän se siitä ymmärtää yskän. Paitsi kun äsken kävin ovelta katsomassa ei missään näkynyt yhtään talmataliaista. Ilmeisesti Roo ajatteli kokeilla muhun omaa lääkettäni. Tällaista tää on tuon kanssa kun se on jotakin päättänyt. Luulen silti että sillä tulee tyhmää sateessa ennemmin kuin mulla tulee ikävä mokomaa possua :P

Se on ollut kuitenkin hauska huomata että Rohan edelleen osaa koputtaa sisälle halutessaan. Roippeen tullessa se ei, ihan ymmärrettävästi, halunnut ensin jäädä pihalle yksinään joten osana piha-koulutusta ignoorasin sen koputtelut. Nykyään Roo on muutenkin oppinut olemaan pihalla yhtä mielellään kuin nuo toisetkin joten koputtelut on jääneet jo senkin vuoksi pois mutta eilen kävi ilmi että kyllä se edelleen osaa pyytää sisään. Ihan hyvä, tykkään että nuo osaavat ilmaista jos niille alkaa riittää pihailu jostain syystä. Yleensä rankkasade on tällainen syy, tihutus ei poikia haittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti