torstai 4. elokuuta 2011

Uusi panta


Haurun vanha puolikurkkari on kadonnut mystisesti joten käytiin tänään shoppailemassa uutta. Päädyin lopulta tällaiseen katu-uskottavaan niittipantaan. Edellisessähän oli piikkilankaa teema... Toivon edelleen että sekin löytyy jostain mutta saa nähdä. Haurusta eläinkaupassa oli aika tyhmää ja eikä herra ollut erityisen halukas sovittamaan erilaisia pantoja vaikka vinkulelut olisi kyllä kiinnostaneet :D Lidlin parkkiksella tehtiin vähän tokoa, mikä sujui ihmeen hyvin ja Hau oli oikein reippaan oloinen muutenkin. En olisi odottanut sellaista kun ei olla tehty mitään häiriössä luvattoman pitkään aikaan. Vaihdettiin parkkista ja siellä Haurua sitten selvästi jännitti ympärillä pyörivät ihmiset ja tehtiin ihan vaan kontakti ja rentoutumisharjoituksia. Kunnes joku nainen puhui meille jonka jälkeen namit ei enää kelvanneet ollenkaan. Toisaalta Hau kuitenkin makoili jaloissani, pää maassa niin että ulkoapäin se vaikutti itse tyyneydeltä. Voisin veikata että tuuletinlaitteen hurina oli ainakin osa syyllinen, miksi tuo parkkis oli pelottavampi, Hauru on ennenkin arastellut kaikenlaisia humisevia laitteita.

Temppu-osastolla Haun rullalautailu sujuu jo aika hyvin. Se osaa jo vähän työntää itseään eteenpäin kunhan vaan muistaa asetella tassunsa oikein ja painon myös. Haulla on muutamia ihan hienoja otteita näkynyt muutenkin, tekisi melkein mieli opettaa se rullalautailemaan ihan oikeasti mutta ainakin toistaiseksi pysytään suunnitelmassa opettaa se vain yksinkertaisesti työntämään itseään laudalla hitaasti askel kerrallaan. Jos meillä olisi tasainen asfaltoitu parkkis omasta takaa niin sitten kyllä :D Muuten Hau opettelee hulavanne- temppuja. Yksi näistä on kierivän hulavanteen läpi juokseminen. Ainoa vain että Haun tyyppivika iskee jälleen, eli sitä ei saa helpolla ottamaan laukka-askelia. Hmm... ravaamalla ei kyllä helpolla saa kiinni alamäkseen vierivää hulavannetta, sen on Haurukin huomannut. Yritystä ei silti ole puuttunut.

Rohan opettelee kierimään mutta kuten ennustin se ei suju kovin hyvin. Roo pelkää ympäri kierähtämistä jostain syystä. Namilla houkutellessa Roo panikoi ja nousee maasta ylös kun se huomaa meinaavansa mennä ympäri. Koetan nyt palkata sitä siitä vaiheesta kun se ei vielä panikoi, mutta jos en saa sitä aivopestyä suhteellisen helpolla niin me ei sitten tätä opetella. Koiralla pitää olla kivaa ja Rohanista tämä ei sitä ole. Harmi jos jää temppuhaasteen suorittaminen yhden kierimisen päähän mutta elämä on. Aivopesua yritetään nyt kuitenkin muutama päivä ennen hanskojen lyömistä tiskiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti