keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Kiitos!

Toko-pilkku ja virallinen häirikkö

Rohanin kanssa tehtiin alo-luokka läpi pienessä tihkusateessa paikallamakuuta lukuunottamatta. Meillä oli liikkurina äitini, ekaa kertaa kyseisessä hommassa ja hienosti osasi tämän vaativan tehtävän ;) Rohania ei liikkuri haitannut yhtään, itsestäni ei voi sanoa ihan samaa... en muista kuunnella lupaa kiittää koiraa ja muutenkin tykkään ennakoida. Huomaa että treenaan enimmäkseen ilman liikkuria :D

Seuraaminen, Rohan oli ihan lentoon lähdössä ja jouduin aika paljon käyttämään apuja mutta ihan OK ottaen huomioon että Max oli taas ihan koko ajan tiellä ja Romppa olisi halunnut leikkimään.

Liikkeestä seiso, Rohan suoritti maahan menon. Otettiin uudestaan ja tällä kertaa hyvä.

Luoksetulo oli tosi hyvä, matka oli vähän lyhyempi joten sivulle tulokaan ei mennyt yli, eli kai se on vaan että herran vauhti on kovempi kuin missä kääntyminen onnistuu. Voisihan sitä tietty vähän ennakoida ja pikkuisen jarruttaa kun lähestyy ohjaajaa mutta kokemus tuo varmuutta, kenties?

Liikkeestä maahan hyvä, Rohanista tämäkin on nykyisin ihan parasta. Täytyy tehdä sille kuunteluharjoituksia että se oppii olemaan arpomatta asentoa. Mutta hei, se on vasta "pentu".

Hyppy, Roo hyppäsi kun sanoin valmis. Pyysin sen sivulle, tuli ja hyppäsi esteen taas. Joo-o. Tällä kertaa selvä käsiapu siihen että pysyy sivulla. Hyppäsi käskystä. Meikä ei jaksanut taaskaan kuunnella liikkuria joten otettiin vielä kerran alusta. Muuten ihan hyvä mutta loppuperusasentoa varten kun sanoin 'istu' Rohan hyppäsi esteen, kiersi sen ja tuli sivulle. Hyppääminen on kivaa :p Luulen että tämä meni ihan suosiolla nollille ;)

Vielä vähän seuraamista loppuun, Roo oli tosi hyvä ja toko- moodi löytyi paremmin. Rohanista seuraaminen on tosi kivaa. Tai siis, kaikkihan on Rohanista tosi kivaa että ei sinällään mikään ylläri.

Hauru teki avoa mutta ei siitä ole sen ihmeempää kerrottavaa. Pitäisi oikeasti yrittää saada se sinne kokeeseen, ei ole mitään järkeä jankata samoja asioita kun se osaa jo. Yritän ryhdistäytyä vaikka ennen kevät/kesää nyt ei mitään varmaan tapahdu. Talven aikana yritän hankkia jostain itselleni paremman hermorakenteen tai jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti