perjantai 9. syyskuuta 2011

Lohikäärmeet estää bloggaamisen

Isopää

Hau ei osaa tätä isopää- lookkia yhtä hyvin

Sain aikaiseksi vihdoinkin hankkia Dragon Age 2:n niin päivitykset kummasti heti loppui :P (Onpa muuten yllättävän erilainen peli edelliseen osaan verrattuna. Jotkut muutokset on ihan hauskoja ja jotkut ei mutta eniten ärsyttää että samoja karttoja kierrätetään ihan törkeästi. Joka ikinen luola on sama luola.)

Tokoiltu ja temppuiltu kuitenkin on, tietty. Rohmu on ollut oikein fiksu mies, sen kanssa on opiskeltu liikkeiden loppuja. Liikkeestä seisomisessa vierelle palaamista siis ja siitä perusasentoon siirtymistä jossa olen havainnut että Roon taaksepäin istuminen aiheuttaa sen että joudutaan taas vähän venkslaamaan ennenkuin se alkaa sujua. Mutta sivulle tuleminenkin onnistui ihan hyvin harjoittelulla joten eiköhän tuokin kunhan osataan molemmat paremmin hahmottaa se oikea paikka, minunkin pitäisi jäädä vähän taaemmas seisomaan. Luoksetulon loppua olen ikäänkuin aloitellut sille jo pidemmän aikaa palkkaamalla Ropsun vauhdista pyörähtämällä lelun kanssa ympäri jolloinka Roo ikäänkuin tekee sivulletulon lelun kimppuun vaikka oikeasti se vaan leikkii. Jotain on kuitenkin uponnut pilkun aivoihin koska nyt jos en palkkaa sitä suoraan vauhdista se tulee sivulle. Aika taitava. Liikkeestä maahanmenokin onnistuu nyt seuraamisesta ja kaikkea. Loppupalkka on sillätavalla auennut Rohanille että se on alkanut vähän vonkuilla sinne kupille päin aina "väliajoilla". Roo ei vielä oikein hahmota että kupille rynnätään vasta lopuksi ihan oman sanansa saattelemana eikä itsenäisesti jos tuntuu että tuli tehtyä jotain erityisen hyvin :D Ei sinällään mikään ihme kun en ole tuota sille opettanut, oletan vaan että se oppii sen itsekseen ajan kanssa.

Hauru yleensä aina sammuttaa valot, harvoin joutuu laittamaan niitä päälle kun napsautan ne itse huoneeseen tullessani. Tässä eräänä päivänä kuitenkin pyysin sitä laittamaan valot päälle, mikä sujuikin ihan hyvin, mutta sen jälkeen hetken päästä se kävi itse sammuttamassa ne. Käskin laittaa valot takaisin, ok, mutta kohta se taas kävi sammuttamassa ne :D Ei jotenkin mennyt Haun ymmärrykseen että tällä kertaa sen tehtävä ei ole sammuttaa niitä :D Lopulta sain sen jättämään valot päälle sentäs mutta oli aika kummallista selvästi.

Haun remmilenkki- vammailut on lisääntyneet taas vaihteeksi. Koirien ohittaminen on nyt mennyt pari kertaa hyvin huonosti ja lisäksi se sai raivarin pyöräilijälle. En vaan tajua taas, aikaisemmin se on kyllä osannut ohittaa aikuiset ihmiset ihan automaattisesti, oli ne sitten jonkun kulkuvälineen kanssa liikkeellä tai ei. En oikein tiedä vaikuttaako asiaan se, että ohitettiin jotain lapsia jotka leikki pyörillänsä ja Hau yhdisti jotenkin pyörät lapsiin, joita kohtaan se on aina aika arvaamaton, vaiko se rullahiihtäjä josta olen kirjoittanut aiemminkin. Hauruhan on suhtautunut tähän tyyppiin aika hyökkäävästi vaikka se ei ole koskaan välittänyt rullaluistelijoita tai sauvakävelijöistä mitään. Tämä tyyppi on kuitenkin ihan hirveä Haurusta joten se inho olisi kai periaatteessa voinut alkaa levitä muihinkin nopeasti liikkuviin juttuihin? Tai jotain ihan muuta. Hauru on muuten niin ihana koira mutta sen kanssa lenkkeily on aika pirun rasittavaa välillä :/ Se pitää pitää niin paljon käskyn alla ja olla muutenkin jatkuvasti valmiina puuttumaan sen juttuihin ettei koskaan voi oikein puhua sellaisesta rentouttavasta lenkkeilystä mitä noiden muiden kanssa voi harrastaa. Nytkin vaikka tiukasti huomautin sille että pyöräilijöiden annetaan olla rauhassa, kerpele, ja herra näytti ymmärtävän yskän, pitää kuitenkin lisätä pyöräilijät listaan asioista joihin Hauru saattaa reagoida ihan väärällä tavalla. Ei minusta koirien tarvi olla mitään sosiaaliperhosia todellakaan, Roo on hieman rasittava myös täysin vastakohtaisen asenteensa kanssa, mutta joskus tulee kyllä mieleen että vaihdan Haurun ensimmäiseen vastaantulevaan spanieliin. Sitten muistan millainen se meidän spanieli oli. Taidan pitää Haurun kuitenkin :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti