perjantai 2. syyskuuta 2011

Lyödään päämme yhteen


Tokoiltiin taas, tihkusateessa. Ropsu teki paikalla makuun, liikkeestä pysäytystä ihan seuraamisesta ja luoksetuloa. On se kumman fiksu koira, ainakin ajoittain. Ihmeellisesti se vaan osaa vaikka olen opettanut sitä aika suurpiirteisesti, mutkat suoriksi vetäen kun mitään varsinaisia tavoitteita ei ole. En edes tiedä voiko tuota ikinä viedä kokeisiin noiden iho-ongelmien takia, ei ehkä katsota kovin hyvällä jos tuon enemmän tai vähemmän kapisen piskin kehään? Ja doupattua koiraa ei tietenkään voi viedä, jos siis päädytään johonkin lääkkeisiin tulevaisuudessa. Harmi kyllä. Ja muutenkin tietty, olisihan se kiva kun olisi terve koira kokeista riippumatta.

Haukkunen nouti ja karkasi noutoesineen perään mutta en viitsinyt siitä mitään huomauttaa, meni molempiin suuntiin sentään hei laukalla ja kaikkea?? Seurasi vähän ja sitten pari luoksetulon pysäytystä, eka ihan normaalisti ja tokalla koitin hämätä sitä luulemaan ettei ole takapalkkaa mutta ei Hau välittänyt siitä. Niin joo ja se yksi kaukojen istumaan nousu mikä me tehdään joka ikinen päivä :P Ja sitäpaitsi lyhyt paikalla makuu piilossakin muuten sillä aikaa kun kävin viemässä etukäteen niitä luoksetulon takapalkkoja Haun tietämättä. Tuota pitäisi treenata enemmän vieraammissa paikoissa mutta se on niin pirun tylsää, kotona treenatessa voi sentäs puuhastella jotain sillä aikaa eikä tarvi vain kykkiä jossain puskassa.

Sitten hypittiin hyppynarua joka onnistuu Haurulta ihan normaalia vauhtia jo mutta mä en vieläkään osaa hypätä kovin hyvin ainakaan Haurun kanssa. Yksinäni jotenkuten sentäs. Koira on tässä parempi, paitsi Hau keksi että hypätessä voi kalauttaa mua naamaan kuonolla??? (Ei siis koettanut näykkiä kuitenkaan.) Ensimmäisen kerran ajattelin ehkä olevan vahinko mutta toka ei kyllä enää ole joten sanoin mielipiteeni tuollaisesta hommasta ja ainakin tämän päivän osalta se leikki loppui siihen. Kaikkea sitä mutiaisen mieleen juolahtaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti