perjantai 16. syyskuuta 2011

Sataa ropisee

Hassu punanenä Ropsutin, se on niin kovin pentu vielä.

Aina iloinen nättipoika kultamussukka (älkää kertoko tuota Haurulle)

Minä yleensä tykkään sateesta mutta voisiko jo vähän rajoittaa?? Ihan järkky kaatosade joka ikinen päivä on hieman jo liikaa, kiitos vaan. Haurusen kanssa ollaan treenailtu sisällä koiratanssi-numeroissa aina välillä näkyvää liikettä missä koira on ohjaajan edellä, kääntyy ympäri ja peruuttaa jalkojen välistä. Ikäänkuin Haun pelottaako? temppu käänteisenä siis. Haurusta peruuttamistemput on superkivoja ja huonekalut vaan lentää kun se peruuttaa ihan minne sattuu sellaisella vauhdilla ettei paljon ehdi kissaa sanoa kun mudi menee ympäri kämppää takapuoli edellä. Välillä ollaan saatu aikaiseksi jotain jalkojen välistä menemisen tyylistäkin sentään :D Tänään tempputuokion lopuksi pyysin taas herraa sammuttamaan valot, virhe! Se koetti kiskoa koko valokatkaisimen seinästä kun kierrokset olivat edelleen turhan korkealla. Pidettiin minuutin hiljaisuus jonka jälkeen herra malttoi ihan sivistyneesti painaa katkaisinta nenällään.

Myös Romppa on treenaillut, lähinnä kyllä tokoa vain. Ropsusta ihan parasta, siitä on niin kivaa tehdä kaikkea minun kanssa. Rohanilla on yksi sellainen ilme että jos Rohania en tuntisi niin kuvittelisin sen olevan aikeissa tehdä jotain hyvin ikävää. Näin kuvia Roihun emästä ja oli jännä huomata että siltä löytyy samankaltainen ilme myöskin. Koirapuistossa Roo katsoi erästä toista koiraa sillä ilmeellä ja kyseisen koiran omistaja tulkitsi myös ilmeen negatiivisesti. Se ei kuitenkaan ole mikään vihainen ilme tai muutakaan sellaista. Ehkä se on keltaiset silmät mitkä tekee välillä siitä ilkeän näköisen, harmi kun en ole saanut siitä ilmeestä kuvaa koskaan niin ei voi laittaa näytille. Avallonilla ainakin, kun toinen silmä on sininen, on sen ilme joidenkin mielestä vihainen. Minusta taas se tekee Avan höpsähtäneen tai vähän huolestuneen näköiseksi. Tässä postauksessa tokavika kuva on aika hyvä esimerkki.

Kerrottakoon myös että Roolla ei sen edellisen tapauksen jälkeen ole ollut taas mitään ongelmia tulla sisälle. Roo toimii aina vain yhtä luotettavasti saman kaavan mukaan: pitää antaa sen kuvitella että minun haluamani käytös on sen ihan oma idea. Miehet?

1 kommentti:

  1. Täytyy myöntää, että tämä on oikein erityisen onnistunut kuva söpöstä Haurusta!

    VastaaPoista