keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Syksyisiä leikkikuvia

Joka päivä sataa joten mitään kauhean erikoista ei olla jaksettu tehdä, yhtenä aurinkoisempana päivänä otin sentään valokuvia kun leikin kameran asetuksilla.

Rohkeli (jolla on noin miljoona lempinimiväännöstä jostain syystä) on ollut oikein kiltti poika kuten tavallista

Pitäisi mennä sen kanssa talvivaate shoppailemaan jossain välissä. Mietin että pitäisikö sitä hemmotella myös sadeasulla... ei ole ollut tapana hankkia moisia mutta Roolla on muka-herkkä hipiä :p

Sen verran Rohanilla on edelleen tapana syödä mitä ***kaa sattuu vaan löytämään että se vietti yhden aamun oksentamalla sisuskalujaan ulos. Opettelisi mokoma laittamaan suuhunsa vain sellaista, mikä on edes syötäväksi tarkoitettua eikä rohmuaisi kitaansa ihan kaikkea mikä nokan eteen sattuu osumaan...

Max hyörii pyörii mukana vaikka se ei mistään mitään tajuakaan ;)

Hauru on ollut Hauru kuten tavallista, kiltti poikahan sekin oikeasti on.

Ja innostunut noutoleikeistä vähän liikaa, on kumma miten paljon se on muuttunut tämän kesän aikana äänekkäämmäksi. Onhan se tietty muutenkin kokenut jonkinlaisen henkisen kasvuvaiheen ilmeisesti. Tai jotain.

Tykkään kyllä, joskin kolmelta aamuyöllä ulkoillessa voisi pitää mölyt mahassaan... Ei ihan kaikkien kyläläisten tarvitse siihen aikaan tietää että auto kulki päätiellä.

Irvistäminen varmistaa että lelu päätyy oikeaan kitaan :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti