maanantai 26. syyskuuta 2011

Tottelua

Jooga pitää lihakset vetränä

Rohan teki ensin hyppyä, oli vähän vaikeaa kun herra halusi joko karata hypylle tai vaihtoehtoisesti ei sitten hypätä ollenkaan jos ei kerta kelpaa, niih! Välillä Rohan myös hyppää niin että sen takajalat rämähtää esteeseen... hyppytekniikka voisi olla aika kova sana koska en usko että pilkku tekee tuota ihan tahallaan. Mutta yhden onnistuneen yrityksen jälkeen laitettiin tämä vähäksi aikaa mietintämyssyyn.

Seuraamista, lelupalkalla väljä ja vino mutta vähän sain sitä korjaamaan. Vaihdettiin silti nameihin kun on helpompaa :p ja molemmat kelpaa yleensä suunnilleen yhtä hyvin. Nameilla Roo seuraakin sitten hyvin tiiviisti ja ehkä vähän turhan takana mutta paremmin silti kuin lelun kanssa.

Luoksetuloja pari lelupalkalla, Rohan pysyy kyllä jo tosi hyvin vaikka menisi täyden matkan päähän. Ja tulee lujaa, niin lujaa ja sellainen maaninen ilme naamalla että vähän mietityttää aina että a) meneeköhän se ihan ohi b) jos se tömähtää päin niin minusta jää märkä läntti. Toistaiseksi olen selvinnyt ehjänä :D Juokseminen on just kivaa.

Maahanmenoa, siis oikeasti käsittämätöntä. Nyt se kyynärpää ongelma on taas maagisesti kadonnut. No, ihan sama. Treenattiin matkaa, pysyi ihan hienosti. Jotain pikkulintuja lehahti sen selän takaa ja Roo kääntyi katsomaan niitä ja oli aika hilkulla ettei noussut. Mutta pysyi! Ihme! Siis impulssikontrolli on kehittynyt ihan huimasti siitä mitä se oli kun pelkkä ajatus sai Ropsun unohtamaan mitä se olikaan tekemässä :D

Uusi hyppy toisesta suunnasta, ilman ongelmia tällä kertaa. Ja loppupalkaksi hurjaa taistelua patukasta. Rohan on alkanut oppimaan olemaan entistä aktiivisempi. Hauskaa! Ja rapsuttelua mikä oli niin kivaa että Roo unohti patukan ja heittäytyi selälleen maahan?!?


Haurukin teki vähän hyppyä ja kaukoa, lähinnä tarkoituksena treenata liikkeestä toiseen siirtymistä. En muista ikinä treenata sitä ja Hau on aina ihan pöllämystynyt ja pihalla kun lumiukko.

Seuraamista, muuten hyvä vire mutta hitaassa kävelyssä meinaa koko koira nukahtaa. Eli sitä siis. Ja yleistä riehumista, hyppimistä ja sekoilua.

Max hengaili mukana ja innostui suorittamaan itsekseen osan liikkeistä, mm. kaukot, kun käskin Haurua. Pitäisikin olla sellainen parikilpailu niinkuin näyttelyissä :p Tosin Max ei useimmiten jaksa muita liikkeitä kuin kaukot, seuraamisen ja liikkeestä seisomisen mutta niilläkin pääsee jo pitkälle ;) Ja Makkara osallistui tietenkin bilettämiseen kun oli niiin taitava buvieeri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti