keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Ei se kannataSe on tuollainen mussukka. Ja minkäänlaiselle puhtaudelle saa sanoa hyvästit lopullisesti. Vaatteet on olleet menetettyjä siitä asti kun Hauru hyppykenguru tuli kuvioihin mutta Rohan viimeistelee kokonaisuuden kuorruttamalla myös naaman rapakerroksella... mutta mutanaamio kaunistaa että ehkä musta tulee sitten tosi kaunis niinä hetkinä kun en ole yltäpäältä kurassa?

Ei kai kannattaisi painostaa koiraa niin että maahan- käsky aiheuttaa lepytteleviä eleitä sen maahan menemisen sijasta? Ja tietty parin päivän päästä olisi se (onneksi vain mölli)koe. Eilen siis tuli tämä neronleimaus tehtyä mutta saatiin kuitenkin harjoitus päättymään onnistumiseen ja palkaksi leikkiä. Rohan on omalla tavallaan aika herkkä ja mä olen ihan surkea kovin herkkien koirien kanssa mutta Rohan ei ole kuitenkaan läheskään niin paha mitä Max (joka tosin on päättänyt ruveta kärttyisäksi vanhaksi äijäksi. Se on vasta seitsemän mutta silti.) joten jokseenkin uskoin ettei tästä nyt mitään lopullista katastrofia tullut. Osasin ehkä hoitaa tilanteen ihan kohtuullisen fiksusti?

Tänään mentiin sitten korjailemaan tilannetta, tarkoituksena ottaa vähän ihan tosi helppoja maahan menemisiä ja varmuudella tehdä kaikenkaikkiaan tosi kivat treenit. Vähän herra herkkiksen mieltä taisi kaihertaa eilinen mutta kyllä se ihan iloisena teki hommia ja oli tosiaan hauskaa molemmilla, uskoisin. Eli aika lailla kuten arvelinkin. Rohan voi olla ihan hyvä mulle, saan puuhailla pehmeän koiran kanssa joka kuitenkaan ei ole niin hermoheikko että murtuisi ensimmäisen vastoinkäymisen edellä (no ei lähellekään). Pitää yrittää tulevaisuudessa paremmin ennakoida mahdollisia ongelmia eikä vaan huomata että oho, kuis näin? Luulisin että Rohan on silti ihan kykenevä tekemään hyvää työtä viikonloppuna, toivottavasti vain ei olisi kauhean kylmä ilma kun ulkona ollaan. Eikä tarvisi sataa vaikka Roota ei sade haittaa niin paljoa yleensä, pahempi on jos on kylmä. Kukapa sitä tykkäisikään olla jos on kylmä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti