maanantai 7. marraskuuta 2011

Kuvia viime kuulta

Hauru haistelee vaan viattomasti risua kun meinasin jo karjaista sille. Sen verran ilmeisesti tullut automaatioksi se, että komentaa pitää siltä seisomalta kun Suuri Metsästäjä nostaa kuononsa ylös :D

Rohan seisoo usein lintukoiramaisesti etutassu ilmassa kun se katsoo jotain mutta siitä ei kuitenkaan ole kauheasti kuvia jostain syystä. Mutta Roihu ei onneksi ole erityisemmin innostunut metsästämisestä vaikka Hau on tätä(kin) jaloa taitoa koettanut opettaa pilkulliselle perässähiihtäjälle. Yksi wannabe-spanieli riittää, kiitos vaan, en tarvitse seisojaa siihen lisäksi.

Roo ihmettelee kun hidas ihminen könyää edelleen puolimatkassa vaikka Romppa on vetänyt kallion reunaa ylös-alas jo vaikka kuinka monta kertaa.

Haurua ei ihmetytä. Se tietää että ihmiset on huomattavan vajavaisia olentoja koiriin verrattuna. Paitsi ne osaa ajaa autoa, Hauru vasta harjoittelee.

Romppa ja keppi. Niitä ei voi erottaa. Tai voi mutta ei siitä ole hyötyä sillä Rohan hakee vain uuden kepin. Se ei oikein ymmärrä mitä tarkoitan kun yritän selittää sille että eikö äiti ole kertonut miten käy jos juoksee tikkari suussa... Taitaa olla vähän menetetty tapaus :/ 

Kiltti haukku jaksaa poseerata omistajan mieliksi

Sellaista tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti