lauantai 12. marraskuuta 2011

Villikko

Risu juuri väärässä kohdassa

Roihun kanssa yksityislenkillä, ajattelin kokeilla antaa sille vähän lisää vapauksia eli se sai kulkea irti koko lenkin ihan Sälinkään keskustan aluetta lukuunottamatta. Muutaman metrin liina tosin perässä jotta pilkku on helpompi napata kiinni jos olenkin arvioinut sen tottelevaisuuden väärin ja se saa jonkun hiukkahervottomuuskohtauksen. Siltä osin ei ihan paras idea, että tuolla on "hieman" mutaista tällä hetkellä joten liina ja sitä myöten omat käteni oli aika kiinnostavassa kunnossa mutta toisaalta Rohanin kanssa ulkoillessa muutenkin saa aina kaunistavan kokovartalo-mutanaamion joten samapa tuo. Ja Roo oli tosi tottelevainen kuten uskoinkin. Rohan tuli luokse aina kutsuttaessa ja pyydettäessä herra rauhoittui kiltisti vierelle kävelemään vaikka oli hetkeä aiemmin juossut ilkikurinen ilme naamalla karkuun etten vaan vie Rohanin keppiä. Oikeasti Roo tietää jo etten yleensä vie siltä mitään ja antaa kepin ihan mielellään vaikka kokonaan pois jos pyydän koska sen saa kuitenkin lopulta takaisin. Ja sitten taistellaan siitä palkaksi.

Kyllähän se on aika villi eli mitään ihan joka paikassa irtipidettävää mallia siitä ei tule kuin korkeintaan joskus vanhana ja raihnaisena kun se ehkä oppii liikkumaan valonnopeutta hitaammin mutta olisi ihan kiva että hiljaisilla metsäteillä herraa voisi pitää irti, vaikka siellä on välillä muitakin liikkujia, ja ihan lupaavalta vaikuttaa. Rohanille on kehittynyt alkeellinen mutta silti pääasiallisesti toimiva impulssikontrolli :D

Lenkin loppupuolella autoilija pysähtyi kysymään tietä ja siinä oli kyllä liinan tuoma varmistus tarpeen, tyypit oli tietenkin Rohanin parhaita tuttuja jotka varmana haluaa kuraisen dalmaatin syliinsä ja auton penkeille kiipeilemään. Tai sitten ei? Rohanille on vieläkin hyvin vaikeaa vastustaa ihmisiä jotka puhuu meille eli Rohanin mielestä Rohanille. Muuten Roo ohitti oikein kauniisti ihmiset, pihoissaan haukkuvat koirat ja yhden kummallisen mörkö-kökkijän joka lähempää tarkasteltuna oli sittenkin ihan tavallinen kivi. Siwan mainoksia Roo kävi moikkaamassa kuin vanhoja tuttuja, sille ei ilmeisesti edelleenkään ole mennyt ihan täysin jakeluun että ne on elottomia objekteja mutta samapa tuo. Kivoja tyyppejä vaikka ovat aika vähäpuheisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti