keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Jouluna syöpötellään

Isoimmalle isoin kimpale!

Tää on taas tällainen laiska bloggaamiskuu ilmeisesti. Meille tuli vihdoinkin lunta mutta silti sataa suunnilleen koko ajan ja lumi on enemmänkin tuollaista henkitoreissa maassa sinnittelevää jäätä... Lisäksi kamerani "patteriluukku" on alkanut löystyä eikä kamera pysy enää oikein päällä eli kohta se luukku hajoaa varmaan lopullisesti. Jee. Pitäisi ehkä viedä se jonnekin korjattavaksi mutta mitähän sekin sitten mahtaa kustantaa, jonkun tyhmän luukun takia?

Pomppukoira on alkanut tarjota sivulle tulemista kun se haluaa jotain eikä se heti näe jotain sopivaa lelua. Koska ykkösvaihtoehto on kuitenkin jonkun lelun tunkeminen minun käteeni vaikka väkipakolla jos en meinaa suosiolla sitä ottaa :D Höpsö. Leluja myös ilmestyy salaperäisesti tyynyn vierelle silloin kun nukun...  Lelujen lahjoittamisen ohella poikkeliinit ovat valmistautuneet jouluun syöpöttelemällä kaikkea mahdollista, noista koirille ihan normiluista johonkin sisäfileen rippeisiin. Rompalle, kuten Haurulle, voi näköjään aika huoletta antaa mitä vaan eikä sillä ainakaan maha mene sekaisin.

Näin muuten Up leffan tässä muutama päivä sitten, ihan parhaita ne koirat :D Rohan ja Dug ainakin ovat selvästi sukulaissieluja. "Mä vasta tapasin sut ja mä rakastan sua ♥♥♥♥♥ ... Orava!!!" Haurusta ihan järkyttävää toimintaa mutta silti pitää vaivihkaa vilkuilla sitä oravaa kuitenkin :p

2 kommenttia: