sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Kyläilyä


Tänään Rohan kävi "sukuloimassa" edellisessä kodissaan. Rohan huomasi heti että ollaan lähdössä jonnekin eikä malttanut käydä asioillaan joten automatkan jälkeen piipahdettiin pikaisesti koirapuistossa katsomassa josko herran mieli olisi muuttunut. Vaan eipä Roo sielläkään malttanut tehdä muuta kuin tulla kuraiseksi :) Sama tyyli kuin aina kun ollaan koirapuistoissa käyty: ensin haistellaan ja käydään paikka läpi, sitten koitetaan löytää leikkikavereita. Ensiksi käytiin katsomassa muutamaa kääpiöpinseriä mutta ne olivat Rohanista vähän outoa porukkaa. Paikalle tuli hoffi joka oli Rohanista kivempi mutta sekään ei oikein innostunut leikkimään Roon kanssa joten Rohan sitten juoksi yksikseen ympyrää kunnes päätettiin että ei se aio pissata eli lähdetään.  Rohan kun ei oikeastaan merkkaile niin pitäisi opettaa se pissimään käskystä kuten nuo mun tytöt on aina osanneet.

Kyläpaikassa Roo oli ihan super-innoissaan ja ihan kuin kotonaan, paitsi aikalailla tuhmempi ;) Kuulemma Rohanista kyllä huomaa että se on kehittynyt mutta minusta ihmisten yli hyppiminen (siis ihan kirjaimellisesti...), huoneesta toiseen täysiä poukkoilu ja pokkana pöytien laitamilla norkoilu ei kyllä ole ihan sitä mitä toivoisi. Ja kaikki puhe kaikui ihan kuuroille korville, en mä nyt ehdi sua kuunnella. Jos en tietäisi, en heti uskoisi että se on sisätiloissa pääasiallisesti ihan sivistyneesti käyttäyvä nuori mies :D Mutta Rohanista oli tosi kivaa nähdä tuttuja ja kissojen ruoat tuli imaistua parempiin suihin, kissojen leluista testattiin varmaan jokaista ja ihmistenkin jouluherkkuja Roo sai maistella. Kuitenkin kun siirryttiin eteiseen ja laitoin jätkän remmiin oli se ihan valmis lähtemään kotiin, ei yhtään sellaista kuin Maxin kanssa aikanaan kun ekoja kertoja käytiin sen edellisessä asuinpaikassa. Ihan kiva näin. Toisaalta Rohan on ollutkin meillä nyt jo melkein vuoden, Maxin muutosta oli vähemmän aikaa.

Käytiin taas pikaisesti koirapuistossa ja nyt malttoi jo tehdä muutakin kuin koheltaa, ihan hyvä koska vaikutti jo siltä että Rohan on päättänyt tehdä jonkun henkilökohtaisen pidätys-ennätyksen... Jos on kivaa niin ei voi jaksaa muistaa jotain pikkujuttuja :p

Illalla isäni tuunasi vähän kameraani, ei se nyt korjattu ole mutta toimii. Pohdittiin että kai sitä voisi käydä ainakin kysymässä korjausarviota vaikka tuon korjaaminen todennäköisesti tulisi suunnilleen yhtä kalliiksi kuin mitä tuosta kamerasta alunperinkin maksettiin... jolloin voisi samantien ostaa uuden. Mutta kun haluaisin oikeastaan järkkärin niin kannattaisi samantien sitten odottaa sen verran että hankkii suoraan sellaisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti