sunnuntai 1. tammikuuta 2012

2012

Roo juhlii uutta vuotta häkissä, siellä on helpointa vahtia ettei kukaan pölli luuta kun varas ei voi kuin tulla ovesta... täplä ei ole ihan vakuuttunut vieläkään ettei meillä käy varkaita.

Meillä on juhlittu vuoden vaihtumista onneksi ihan yhtä rennosti kuin aikaisempinakin vuosina. Täpläkoiran suhtautumisestahan olin etukäteen vähän epävarma mutta ihan kivan rennosti Rohankin on ottanut rakettien räiskeen. Tyypit nukkui kuka missäkin ja katsottiin Andromeda- maratonia. Puoli yhdentoista aikaan karvaotukset oli sitä mieltä että pitäisi päästä käymään ulkona. Ulkona Rohan niiasi parin kaikkein kovimman / lähimmän raketin kohdalla mutta ei sitä tuntunut varsinaisesti pelottavan vaan ihan normaalisti herra kiikutti keppejä minulle vedettäväksi. Sisälle päästyämme koiruudet sai luut ja niiden kimpussa nuo ovat edelleen. Ei meillä siis edelleenkään tarvita mitään erityisjärjestelyjä tämän päivän varalle ja hyvä niin, fiksuja tyyppejä ovat koko sakki.

Periaatteessa pitäisi kai laittaa jotain tavoitteita seuraavalle vuodelle. Viime vuoden tavoitteet Haurulla oli käydä silmäpeilauksessa sekä tokoilemassa avoimessa luokassa. Silmät peilattiin mutta koe jäi, osin koska mä olen epävarma kisaamisesta tuon kanssa, osin kun kokeet olivat aina huonona päivänä ja itseasiassa kaikkein suurimmalta osin koska Hau mokoma meni kaiken muun päälle vielä saamaan sen "lihansyöjäbakteerin" jonka parantelussa menikin sitten ihan kiitettävä osa kesästä ihan hukkaan :/

Tänä vuonna koetetaan samaa, josko nyt päästäisiin sinne avoimeen? Teoriassa nykyään meille käy aina viikonloput joten sen luulisi helpottavan kokeiden sattumista sopivalle päivälle mutta omistajan päänsisäisille ongelmille ei voine tehdä muuta kuin toivoa parasta :p Lihansyöjäbakteeria ei ainakaan toivottavasti saada uudelleen...

Rohanin kanssa olisi kiva käydä alokkaassa nyt kun paikallamakuukin on alkanut jotenkin toimimaan, jätkä jaksaa ainakin tutussa paikassa maata jo useita minuutteja huutamatta. Täytyy kuitenkin katsoa miten täplän terveys kestää :/ Mä en nyt tällä hetkellä taas näe mitään syy-seuraus kaavaa tuon sen ihon käyttäytymisessä (joka on nyt tällä hetkellä taas huonommassa jamassa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti