perjantai 20. tammikuuta 2012

Lahjomisia

Jep, edelleen joudutte kärsimään kännykuvista. Toi kamera on sen verran hankala tällä hetkellä ettei jaksa vaivautua jos haluaa ottaa vain kuvan tai pari.

Ainakin näillä todistetusti äly loistaa!

Kävin (vihdoinkin, en mä ole yhtään hidas....) tilaamassa Rohanille numerolaatan kaulapantaan. Ihan tavallisen pyörylän kuten Haurullakin on vaikka joskus pitäisikin hommata Rohanille tämmöinen, se olisi pilkulle niin omiaan. Haurulla on ollut viimeaikoina sellainen ongelma, ettei yksikään sen monen monista vinkuleluista ole ollut hyvä. Tätä on demonstroitu kaivamalla ne pari rikki mennyttä lelua esille jostain Haun kätköistä ja huokailemalla kun ne eivät vingu ja mulkoilemalla jos koetan tarjota jotain niistä miljoonasta ehjistä vaihtoehdoista. Ei se ole lellitty ;) Joten ostin poitsuille uudet lelut samalla. Max ja Avallon saavat edelleen tyytyä DIY leluihin kuten pulloihin ja pyöränrenkaisiin kun ne tuhoavat kaiken nanosekunnissa. Paitsi Avallon sai joululahjaksi vinkupallon ja se on kummallisesti pidetty ehjänä vaikka on tyypiltään sellainen nyppyläpallo joita Avallon eristyisesti tykkää laittaa atomeiksi. Ehkä siitä on tulossa vanhuudenhöperö sittenkin? Tai ehkä neiti taitelijalla on vaan inspiraatio hukassa?

Pojille on helppo shoppailla leluja kun Rohanille kelpaa mikä vaan ja Haurulle ainoastaan vinkuvat pehmolelut. Roo sai sitten uuden röhköpossun kun se edellinen oli niin huono röhkimään. Roo haluaa tökkiä niitä ja edellistä piti puristaa ihan kunnolla että siitä lähti ääni mutta tämä uusi onneksi röhkii vähemmästäkin. Ja Hauru sai mustekalan vaikka sillä on kyllä jo yksi mustekala mutta se on lateksinen ja Hauru ei sellaisiin koske. Haurulla on meneillään 'kerää kaikki maapallon eläimet vinkupehmoina' juttu. Lelut oli mieleiset ja meillä on ihana viik-viik-rööh-viik-rööh-rööh konsertti meneillään täällä. Niin kaunista musisointia!!

Paitsi Haurun vingutukseen tulee välillä katkoja kun pitää kieriä lelun päällä, heitellä sitä, repiä hiuksia ja tuoda sitä mulle vedettäväksi tai heitettäväksi. Sen jutut on aina hassua katsottavaa mutta tämä viimeinen on etenkin ihana juttu kun niin paljon ollaan tuon leikkimisen kanssa väännetty :)

Mä lähden nyt syömään mutta sillä aikaa tähän ehkä ilmestyy pätkät herrojen musisointia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti