keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Tänään on karkauspäivä

Jep. No ei paljon auta se, että lumet on poistettu aitojen reunoilta jos aidassa on ammottava kolo :P Ei mitään hajua missä tuon reiän normaalisti tukkiva pölli on, ilmeisesti hautautuneena jonnekin lumeen?

Takapihalla oli tietty tosi paljon lunta ja Haurusta sinne meneminen ei sittenkään ollut ihan paras ajatus ilmeisesti. Jäljistä päätellen mutiainen oli yrittänyt mennä lintujen ruokintapisteelle mutta oli lopulta kääntynyt takaisin kun itsensä korkuisessa lumessa tarpominen oli käynyt liian epämiellyttäväksi. Lisäksi se oli käynyt Avallonin haudalla, sinne aurattiin polku että saatiin hauta kaivettua joten siinä oli ehkä helpompi kulkea vaikka onhan siihenkin satanut uutta lunta päälle jo vaikka kuinka monta kertaa. Mutta tuskin sillä muitakaan intressejä sinne menemiseen on ollut? Sieltäkään ei kuitenkaan ollut päässyt minnekään kiinnostavaan paikkaan joten herra oli palannut takaisin lähtöpisteeseen.

Harmikseen Hauru ei kuitenkaan (ainakaan omasta mielestään) enää mahtunut takaisin tälle puolelle ja piippaili hiljakseen apua kuten aina kun se joutuu tällaisiin tilanteisiin. Yllättävän usein, Haurua saa aina olla pelastamassa jostain tyhmästä paikasta minne se on jäänyt jumiin. Pehmeä lumi on vissiin ollut niin upottavaa ettei Hau ole saanut tukevaa jalansijaa hyppäämiseen koska kyllä se yleensä tuosta aidasta menee yli niin että humahtaa.

"Voisitko ääliö vähän auttaa kuvaamisen sijasta???"

Onneksi Hau on sen verran pieni että sain niskasta nostettua sen aidan tälle puolelle, muuten olisi jouduttu lumitöihin koska porttikin on hautautuneena lumeen. Pitää varmaankin koettaa tukkia tuo kolo jollain koska Hauru ei yleensä opi näistä jutuista yhtään mitään. Tai ylipäätään mistään koskaan ikinä.

"Jos on maailman paras niin voi olla myös tuhma kun ei siitä kuitenkaan kukaan suutu."

2 kommenttia:

  1. Vähän Susin kanssa arveltiinkin, että jotain karkailun tapaista on tapahtumassa, mutta kun ei ketään ikkunan takana näkynyt lulltiin, että oltiin kuviteltu.. Ei siis oltu ;)

    VastaaPoista
  2. Ei voi mennä talvea ilman että Hau jossain vaiheessa alkaa karkailla...

    VastaaPoista