lauantai 18. helmikuuta 2012

Valjaita ostamassa

Ensiksi Rohan tapasi taas... isoja tyttöjä!!! O_O

Rohanista varsinkin Lulu oli edelleen tosi ihana mutta myös vähän pelottava. Roo ei tiedä mistä näitä jättiläisnaisia oikein tulee mutta niiden suhteen kannattaa olla vähän varuillaan vaikka ne kilteiltä vaikuttavatkin.

Vähän niiden kanssa uskaltaa leikkiä kuitenkin.

Automatkalla

Ajeltiin siis Helsinkiin ostamaan canicross varusteita kun ne olivat sopivasti talvi-alessa Murren Murkinassa. Rohanilla oli ihan liian jännää ja se veti kuin hinaaja pitkästä aikaa, myyjä vähän ehdotti että josko katsottaisiin kuonopantaa mutta tyydyttiin kuitenkin niihin valjaisiin :D Päädyttiin oransseihin Zero Short valjaisiin jotka myyjän (ja omastakin toki) mielestä istuivat Romppaiselle hyvin, katsotaan jos saadaan herrasta kuvia valjaat päällä jossain vaiheessa. Ja muutama luu otettiin myös kotolaisille tuliaisiksi.

Sen jälkeen Roo meni mummolleni hoitoon siksi aikaa kun käytiin porukalla ravintolassa syömässä. Kotona se ei enää tuhoa mitään mutta en edelleenkään mene vannomaan että autossa on takapenkki alkuperäisessä kondiksessa jos tyypän jättää sinne yksinään... Rohan oli kuulemma ollut kiltisti, hieman stressaantuneelta se vaikutti kun tultiin jätkää hakemaan mutta ei pahasti ja sille jätetty luu oli mennyt kokonaisuudessaan parempiin suihin. Ihan hyvin siis vaikka tavaksi tuo nyt ei tule.

Minä saan aina traumoja jos joku hoitaa koiriani, en sen vuoksi että sitä käskytettäisiin väärin tms. koska en usko että koira on niin tyhmä että se siitä pilalle menisi. Joskus esim. Hauru tekee tokoa muiden kanssa ja se viilaa näissä tilanteissa ihan satasella vieraita linssiin mutta kyllähän ne nyt tajuavat sen kuka niitä milloinkin komentaa ja tietävät jos joku ihminen on lepsu niin ei se tarkoita että kaikki ovat. (Ja Lulu tietää olevansa mun lellikki ja käyttää sitä surutta hyväkseen mutta ei se silti kuvittele että sen omistajat käyttäytyisivät samalla tavalla.) Mutta en tykkää jättää koiriani vieraille koska kuvittelen että jos niille tapahtuu jotain kun kukaan muuhan ei tietenkään osaa pitää niistä huolta riittävän hyvin ja olla huolellinen ettei mitään vahinkoja satu... Eh-heh. Mutta siis mähän olen jo ajat sitten myöntänyt olevani kategoriassa hysteerinen koiranomistaja :D Ei se mitään.

Kotiin tultiin aika myöhään ja Maxia oli ilmeisesti alkanut vähän ahdistaa :( Ei pahasti mutta se oli kuitenkin paskonut olkkariin ja myllännyt koko eteisen. Ja Maxin vikahan se ei ole mutta minkä hiton tähden sen pitää sitten tallustella siinä paskassa ja levittää sitä joka *****tin paikaan??? Voi paska vaan. Mutta mitäs siinä muuta kuin siivoamaan. Just halusinkin pestä lattiat vielä päivän päätteeksi... ja vähän seiniäkin. Max ei ole pitkään aikaan ahdistunut vaikka olen satunnaisesti ollut poissa pidempäänkin, yleensähän nämä eivät joudu olemaan yksinään kerralla kuin jotain nelisen tuntia korkeintaan. Eli ehkäpä se, ettei Avallonia ollut pitämässä seuraa kuitenkin vähän vaikutti vaikka onhan Max yksinään ollut jo usempaan kertaan kun olen käynyt Roon (ja mahdollisesti Haurun) kanssa lenkillä (sillä vaikka Hau olisi kotona sehän on eri huoneessa silloin kun en ole paikalla). Pidempi aika on vaan ollut sitten liikaa mutta ei sitä paljoa ole kuitenkaan ahdistanut kun se ei ole koettanut tulla oven läpi tai mitään. Pitää tehdä vähän yksinolo harkkoja sille vissiin vaikka on sitä ennenkin ahdistanut ihan yks kaks pitkien hyvien jaksojen välillä. Tosin ei nyt useampaan vuoteen muistaakseni...

(Maxia ahdistaa myös se, että siivoan sen sotkuja joten annoin pojille niitä tuliaisluita että sen ei tarvitse katsoa. Selvästi se siis tietää tehneensä väärin ja pitäisi varmaan rankaista sitä sen sijaan että palkkaan sitä luilla? Näinhän jotkut siis oikeasti ajattelee. Ihan kuin Makkara sille mitään voisi että se on vähän maanantaikappale hermojensa osalta.)

Tein myös sellaisen asian mitä ei vaan saisi tehdä, eli hankin uuden perheenjäsenen ihan hetken mielijohteesta :( Peperomia caperata ilmeisesti, katsotaan saanko sen pysymään hengissä. Onneksi Googlesta löytyi jotain ohjeita joten kenties toivoa on. Tuohon pitäisi kasvaa jotain puikulaisia mato-kukkiakin ilmeisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti