perjantai 23. maaliskuuta 2012

Asfaltti-tokoa

Rohanin naamataulu on onneksi aika monimuotoinen... siihen ei helpolla kyllästy kun se näyttää joka kuvakulmasta erilaiselle :D Edestäpäin joskus ihan normaalille jopa.

Ylhäältä kuvattuna on havaittavissa jotain... outoutta kuonon alueella.

Sivuttaisesta kuvakulmasta paljastuu että Roon pää on ihan puikula

Ja tätä ei taas voi selittää muuten kuin: se on Rohan.

Tokoiltiin Roihun kanssa jalkakäytävällä, tarkoituksena siis treenailla sitä maassa makaamista. Paikallaan Roo pysyi tosi hyvin eikä näyttänyt tällä kertaa kovin huolestuneelta vaikka sahan pihalla kulki isoja koneita hommissa, lisäksi häiriönä oli satunnaisia pyöräilijöitä.  Edelleen se 20 askelta matkaa, aika melko olematon kun ei nyt yhdistetä sitä vielä tähän. Tosi kauniisti kaikenkaikkiaan.

Pikkupätkä seuraamista, hyvää joskin aika avonaista kuten aina lelupalkalla. Pitäisi ehkä treenata vaan nameilla tätä vaikka toisaalta sitten niiden kanssa se estää että... joo. Mutta hyvästä pätkästä palkka.

Sitten liikkeestä maahanmenemistä. Jos kävelen selkä edellä, onnistuu. Seuraamisesta ei onnistu kovin luotettavasti. Harjoituksen puutetta talven jäljiltä, ei kai siinä mitään. Onneksi kaikki sulaa kovaa vauhtia. Tehtiin kuitenkin liian monta toistoa, luulisin. Vaikka Rohan jaksaa tosi pitkään ja toistotkaan ei ole varsinaisesti ongelma niin tuollaiseen ihan selkeään hinkkaamiseen se kyllästyy mikä ei ainakaan paranna tilannetta. Se kuitenkin tietää itsekin ettei ihan mene putkeen ja eihän se Roon vika ole että joku asia on puutteellisesti hallussa. Lisäksi pitäisi keskittyä omaan äänenkäyttööni. Haurulla maa- on sellainen ihan järkky kiljaisu ja se on vähän nolo julkisilla paikoilla (joskin erottuu tosi hyvin kieltämättä... varmaan kaikki kuulee...) joten Roolle olen opettanut hillitymmän version mutta en aina muista käyttää sitä ja luulen että käskyjen erilainen äänenpaino sekoittaa pilkkua vielä kaiken muun päälle. Varsinkin jos hommat ei onnistu niin jotenkin luisun siihen Haurun käskyyn. Tyhmää. Lisätään listaan, opettele kävelemisen lisäksi puhumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti