perjantai 16. maaliskuuta 2012

Palloilua

Haun vartiotorni, joka kylläkin sulaa kovaa vauhtia ja on tällähetkellä huomattavasti vaatimattomampi
Hetki sitten kun valmistelin koirien ruokia, Roo tuli sivulle perusasentoon kuten se usein tekee kerjätessään. Kun silleen niitä herkkuja saa. En kiinnittänyt siihen sen kummemmin huomiota mutta kääntyessäni Roo heitti takapuoltansa mun selän taa ja kääntyi mukana O_O Kokeilin uudestaan ja se osaa! Eikä edes useimmiten sotkeutunut koipiinsa :D Roolla oli ihan sellainen ilme itselläänkin että joo kyllä mä tän tiedän! Varmaan se siis kohta oppii kääntymään vasemmalle kauniisti. Kummasti se vaan oppii asioita vaikka tuntuu että se kulkee vaan sokeasti nenä kiinni namissa, imuttamalla sen nimittäin saisi varmana vaikka kävelemään tyytyväisenä kaivoon.

Leikittiin myös "uudella" pallolla pihalla. Huomasin että kaapin ylähyllyn perimmässä nurkassa oli muutamia tennispalloja piilotettuna. Meillä ei Ambaran aikaan voinut olla mitään jalkapalloa pienempiä palloja talossa kun se tunki niitä suun täyteen (tennareita mahtui ainakin kolme kerrallaan ihan helposti) ja murisi sitten muille ja koetti hätäpäissään niellä niitä palloja kokonaisina ettei muut saa niitä. Ei kukaan nyt ihan 100% täyspäinen voi olla joten tällainen pallonhamstrausvietti sille sallittakoon. (Se muuten teki samaa myös omenoiden kanssa joita se löysi ulkoa. omena = pallo) Bamsen kuolemasta on kuitenkin jo reilut pari vuotta mutta en vaan ole muistanut / huomannut niitä palloja aikaisemmin. Nyt otettiin ne kuitenkin yleiseen jakoon, tosin Haurua ei kauheasti kiinnostanut. Ne ei vingu eikä ole turkispäällysteisiä. Tai ole frisbee, se on poikkeus joka vahvistaa säännön.

Pohdiskelin että ei taida näkyä pilkkua hetkeen kun heitin ekan pallon, se on kuitenkin uusien lelujen kanssa vähän sellainen. Mutta yllätyksekseni se melkein heti sylkäisikin pallon jalkoihini ja odotti uutta heittoa, fiksu pilkku! Tämä on se juttu mikä vähän epäilyttää MH- kuvaukseen menemisessä tuon kanssa, kuinka se antaa kiinni niissä leikkiosuuksissa? Voin vähän turhan helposti kuvitella Rohanin katoamassa taivaanrantaan uusi ihana lelu suussa... Mutta ehkä se menisi kuitenkin ihan hyvin, onhan se kehittynyt tosi paljon kuten näkyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti