maanantai 16. huhtikuuta 2012

Keppien etsintää

Katsokaa tällainen löytyi metsästä!

Herra Höyrypäälle tein metsään jäljen tapaisen jolla oli 10 keppiä joista 8 + 1 nostettiin, kaksi jätettiin ihan tarkoituksella metsään. Hauru tykkäisi että metsässä olisi kivempi jäljestää elukoita kuin kepukoita, lopetettiin kun se keskittyi ihan oikeasti jäljestämään eikä vaan humputellut vähän sinnepäin. Ekalle kepille tullessa oli hassu katsoa kuinka Hauru silminnähden hämmästyi: täällä on tällainen keppi ja se haisee ihan palvelijalta!! Siis mitä? Hetken mietittyään Hau toi sen minulle: tuota sorkke mut... ootko ehkä hukannut tällaisen?? No olin hei! Ihan kuin Hau ei olisi ennen jälkikeppiä nähnyt :D Mutta loput kepukat se palautti ihan normaalisti, ehkä kikkura oli vaan niin muissa maailmoissa (kuten se kyllä usein metsässä on) että kävi vähän hitaalla :D Tuossa alussa mainittu +1 on keppi joka ei kyllä ollut minun hukkaamani mutta hieno keppi kieltämättä. (Ensimmäinen pk- aiheinen päivitys sitten 2010 :D Mutta ollaan kyllä jäljestetty joka kesä kohtuullisen ahkerasti, en vaan ole tehnyt mitään suunnitelmallista niin ei ole tullut täällä raportoitua asiasta. En kyllä varmaan suunnitelmallista tee vieläkään mutta kun Roon alkutreeneistä tulee juttua niin kerrotaan jotain Haurunkin edesottamuksista.)

Tokoiltiinkin vähän, Haurun kanssa päädyttiin vääntämään seuraamista kun se palasi vanhaan tuttuun kulmassa ei tartte pitää kontaktia- menoon. Eli hinkattiin että tarviipa. Lisäksi hienot kaukot ja vähän pitkäksi valunut luoksetulon stoppi.

Ja ohitettiin joku talmataliainen jonka Haurukin näköjään tunnisti rotuisekseen vaikka se oli paljon valkovoittoisempi kuin Rohan ja mustapilkullinen. Haurun mielestä kaikki basenjit on Susa joten niille ei tarvitse raivota ja näköjään kaikki dallut on Rohan, ei se ollut edes aikeissa räyhätä vaan olisi halunnut mennä haistelemaan?? Outoa koska Haurulla on niin hyvä nenä että kyllähän se nyt haistaa että ne on vieraita? Eikä tuo ollut edes niinkään paljon Rohanin näköinen kuin melkein toistensa kopioita olevat basenjit (olettaen että ovat saman värisiä siis).

Pomppulaisen kanssa lyhyesti seuraamista ja paikalla makuu joka oli kohtuullisen levoton. Muuta ei sitten ehdittykään kun piti lähteä kauppoihin, olin ollut aikeissa tehdä sillekin ilmaisutreeniä mutta jää nyt taas ensi kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti