keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Pihatreenit
Koska Rohan tarvitsee hyppytreeniä niin tehtiin vaan tuossa pihalla vaikka se on tällä hetkellä kivassa kura-loska-lätäkkö vaiheessa.

Haurua ällötti kuraisuus ja jouduttiin vääntämään ihan kiitettävästi ennenkuin herra suostui minkäänlaiseen yhteistyöhön mutta lopulta mutiaisen kaaliin upposi että vaihtoehdot on tehdä tai tehdä. Ja loppujen lopuksi se innostuikin kunnolla eikä enää muistanut että ei voi kävellä kun tassut mutaantuu.

Hyppyä, ekalla kerralla Hauru siirtyi hypättyään esteen vierelle, no eihän se siitä tietenkään enää takaisin tule kun pitäisi kierää esteen taake ensin ja kaikkea. Uusinta oli normi-Hau, pitää ihan väenvängällä jäädä istumaan naama kiinni esteessä...

Kaukot oli ihan superhyvät, lisäksi tehtiin nouto joka oli taas vaihteeksi ihan superhidas vaikka olisi ollut kissanruokaa palkkana. Mutta koska se oli teoriassa sinne päin niin menköön, Haurun kanssa ei ole kriteerit kauhean korkealla... jos se noutaa eikä pakene paikalta niin hyvä. (Vaikka superpalkasta on ihan turha haaveilla jos tekee vaan zombie- noudon.)

--

Rohanille kurainen maa ei tuottanut ongelmia kunhan pysyttiin poissa suoranaisista lätäköistä. Hassua sinänsä, kaksi sokerista tehtyä "palveluskoiraa" mutta Hauru tekee ihan tyytyväisenä lumessa tai vesisateessa, kunhan vaan ei ole kuraista, ja Rohania taas kura ei haittaa niin paljon kuin lumi tai sade. Kun kurahan ei ole märkää...

Paikalla makuu, ei mitenkään häikäisevä suoritus vaan pilkku hytkyi ja heilui kuin muurahaiskasassa vaikka ei noussutkaan. Tiedä sitten mikä nyt taas oli niin jännää vaikka ei oltu edes missään ihmisten ilmoilla. Harmi kun on nämä antidopingit niin ei voi antaa Rohkulle paria valiumia aina ennen kuin siltä vaaditaan paikallaoloa pidempään kuin puoli sekuntia.

Liikkeestä jäävien erottelua seuraamisesta, joo... ei nyt ihan huono jos ei mitenkään loistavaakaan. Roo oli todella levoton edelleen ja vaikka se periaatteessa oli kuulolla niin ajatukset oli jossain ihan muualla.

Sitä hyppyä, onnistuin ensimmäisellä huijaamaan Rohanin tekemään virheen, oletettavasti koska keskittyminen ei ollut huipussaan. Mutta sen jälkeen ei mitään vaikka yritin ihmeellisiä kulmia yms. että se kiertäisi. Toivottavasti tästä on nyt jotain iloa sitten vierailla esteilläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti