torstai 24. toukokuuta 2012

Lisää Rohkupossua


Editoimaton video missä Roo vähän yrittää tokoilla jotta Sam saa kokeilla järkkärillä videokuvaamista. Kuvanlaatu on näemmä paljon parempi jos katsoo tuubista eikä tuota upotettua. Nikon osaa ainakin jossain määrin pitää tarkennuksen automaattisesti valitussa kohteessa mutta ei sillä elokuvaaminen silti aina ihan helppoa ole. En vaan nyt ehdi saamaan paremmin hommaan soveltuvaa vempainta lainaan lauantaille mutta eiköhän tälläkin ihan OK jälkeä tule, vähintään tyhjää parempaa. Toivotaan parasta! (Raksutus videolla tulee kamerasta, jos joku ihmettelee. Tarkennus on "vähän" äänekäs :p Ja videon heiluminen johtuu kuulemma hyttysistä.)

Sattumalta videolle tallentui myös kuriton dalmis joka ei suostu palauttamaan lelua vaan rallattelee omiaan, mokomakin pöljäke >(  Noin muutoin olen ihan kohtuullisen tyytyväinen sen työskentelyyn, ei ihan parasta Rohania mutta ei huonointakaan ja toisaalta minäkään en ollut ihan parhaiten keskittynyt kun pääasiallisesti oltiin kuitenkin testaamassa kameraa. Roo ei ole ollut tuolla kaukalossa ennen mutta ei silti ollut ihan vaan nenä maassa tai pää pyörien vaikka meidän taustalla vanhemmat haki lapsiaan päiväkodista (lapset JEEE!!) ja läheisen talon koira vahti pihaansa (haukkuvat koirat YÖK!). Pitäisi muistaa pitää linja tiukkana, kuonoa ei lasketa maahan kesken tokoilun! Rohanilta tämä hajujen maailmaan uppoutuminen on jokseenkin uutta joten siihen en kyllä senkään takia ole kauheasti ehtinyt puuttumaan.

Taitava ja hieno talmataliainen (no, sitä omaa kivaa lukuunottamatta) pääsi palkinnoksi uimaan ja saikin uida ihan kunnolla kun Sam saa heitettyä kepin paljon minua pidemmälle. Tarviin mekaanisen heittokäden!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti