maanantai 28. toukokuuta 2012

Paimentimet ulkoilee

Kipulääkkeen aloituksen jälkeen Höyrypää jatkoi ontumista satunnaisesti mutta nyt se on mielestäni ollut kaksi päivää ontumatta, jee!

Luultavasti tässä Hau demonstroi miksi sen koipi ei meinaa parantua. Olen sisällä laittanut kaikille hypättäville alustoille jotain kamaa niin että niille ei pääse ja ulkona Hau on valvonnan alaisena (tuosta pöydältä kävin nostamassa sen alas). Jos malttaisi olla vähän aikaa siivosti niin parantuisi nopeammin ja pääsisi nopeammin takaisin riehumisen pariin?

Mutta sitten ei saisi niitä maukkaita kipulääkkeitä... Haulle annettiin ilmeisesti jotain makutabletteja kun ne uppoavat herraan ilman minuuttien tappelua aiheesta.

Maxin saa näyttämään kieltä kun miettii että eräs kohta 8 täyttävä paimenkoira pitäisi ehkä laittaa laihikselle... Ei se nyt mikään ihan läski kuitenkaan ole, sillä on vaan tuollainen ruumiinrakenne, isot luut ja paksu nahka ;D 

Pöytähyppelyn jälkeen tuhma potilas yrittää houkutella ihan laihaa buvieeria pahuuden teille...

"Jos et leiki mun kanssa niin PUREN sua!!!!"

"Nii mutta kun sä et saa leikkiä, etkö muista?" Max muistaa ainakin.

Max ei ole koskaan tuhma ja siksi sitä ei voi laihduttaa näännyttää nälkään. Kun eihän niin tehdä kilteille ja tottelevaisille koirille??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti