lauantai 5. toukokuuta 2012

Sulkasato

Ender ihmettelee Rohania

Rohanista oli ihan super jännää kun katit oli ulkona ja se koetti houkutella niitä leikkimään vaikka millä tosi järkevillä keinoilla kun sen yritykset ei saaneet vastakaikua. No mut Rohan hei, ne ei ensinnäkään halua leikkiä sun kanssa ja vaikka haluisi niin ne on häkissä...

Maukujista ei olekaan blogissa ollut kuvia ehkä ikinä jotta laitetaan tasapuolisuuden vuoksi huono kuva Moirainesta rakastamassa Maxia. (Moiraine on nimestään huolimatta poika.) Täytyy joskus ottaa parempia kuvia mutta Moirassa on sellainen vika että jos menen kyykkyyn (tai sisällä esim. istun mihinkään) niin kohta on syli täynnä kissaa ja se tarraa kynsillä reiteen jos sitä koettaa hienovaraisesti työntää vähän kauemmas... Kuvaa siinä nyt sitten mitään.

Tänään Hauru oli löytänyt jonkun linnun välipalaksi. En kyllä usko että se on sitä itse pyydystänyt vaan meidän pihalla kuljeksii naapurien irtokissoja jotka jättävät raatoja lojumaan sinne tänne. Tai sitten lintu on koettanut voimiaan ikkunaa vastaan, sitäkin kun ne tykkää tehdä. Jokatapauksessa Haurulle maistui. Harmi vaan että en huomannut sen saalista kun kutsuin koiruudet sisälle. Max tottelevaisena poikana jolkottaa sieltä, lyhyin reitti minun luo kulkee Haurun ohitse ja tietty Haurun piti puolustaa sitä lintuaan. Tirpanraato edelleen suussa tämä kikkurainen sankari syöksyy ärhentelemään Maxille, sulat ja linnun osat vaan lenteli kaaressa. Nyt tuo terassin edusta on ihan sen näköinen kun se lintu olisi kohdannut loppunsa jonkun verenhimoisen tornadon toimesta. Tosi ihanaa, kiitos vaan Hauru tästäkin. Kuka muka ei tykkää pihallaan teurastamohenkisestä tilataiteesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti