torstai 21. kesäkuuta 2012

Kentällä


Oltiin niin edistyksellisiä että mentiin koirakerhon kentälle tokoilemaan, taas Rohanin kanssa kun mietin ettei siellä kuitenkaan ole ketään muita jolloin Haurulle ei siitä reissusta ole senkään vertaa hyötyä. No yksinään sitten oltiinkin mutta Rohanille on ihan hyvästä jo sekin että treenaillaan vähän vieraammilla paikoilla (vaikka käytiinhän me viime kesänä kentällä ihan ahkeraan) ja se saa nähdä taas pitkästä aikaa ihan oikean hyppyesteen eikä aina näitä viritelmiä :P

Aloitettiin sitten sillä hypyllä, sen varalta että jos joku tuleekin paikalle. Se olikin päivän parasta antia, Roo lähti reippaasti esteelle ja hyppäsi, ihan ekalla ja ilman että etukäteen näytin estettä sille :) Hyvä pilkkukoira! Pallo tietenkin palkaksi, sitten tehtiin vielä kerran koko liike ja hienosti meni.

Seuraamista, oli ihan ok mutta molemmilla taisi olla aika kuuma auringon paahtamalla hiekkakentällä ja se paras fiilis oli tiessään. Seuraamisen lomassa pari kertaa pyysin Rohania irtoamaan hypylle ja sen se teki hienosti. Vasemmalle käännökset sensijaan olivat todella huonoja ja muutenkaan Roo ei ollut niin skarppina mitä toivoisin. Kontakti kyllä pääsääntöisesti pysyi ja nenä ei painunut maahan.

Liikkeestä maahan ei onnistunut ollenkaan, ei voi mennä maahan syystä Ö. Tätä jouduttiinkin sitten hinkkaamaan aika pitkään ennenkuin tuli onnistuminen.

Paikalla makuu, olin noin 20 askeleen päässä, aikaa reilu minuutti kun jossain lähistöllä alkoi haukkua koira ja päätin lopettaa kun ollaan voiton puolella. Hyvän näköisesti Roo pysyi ja en ainakaan kuullut että se olisi huutanut.

Ennen kotiinlähtöä käytiin katsomassa agi-esteitä, lähinnä matalahkona ollutta A:ta, mutta pupu meni pöksyyn kun olisi pitänyt nousta maan yläpuolelle. Ei väkisin sitten, varsinkaan kun ei ole ketään auttamassa ja varmistamassa ettei pilkku pääse putoamaan, palkkasin vain muutaman kerran siitä että seisoi etujalat esteellä. Ensimmäinen tällainen koira jonka olen omistanut, kaikki muut ovat olleet rämäpäisempiä eivätkä ole pelänneet edes keinua. En silti epäile etteikö Rohanille noita pystyisi opettamaan, vaikka se keinu voisi kyllä olla melko haasteellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti