sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Haukku ui

Koska Roo pääsi käymään Helsingissä, Hauru pääsi uimaan ja tällä kertaa ajattelin ottaa muutaman kuvankin vaikka suurimman osan aikaa kamera sai olla turvassa rannalla.

Hauru kun edelleenkin uskaltautuu uimaan vain jos kahlaan veteen sen kanssa ja kannustan sitä kokoajan. Ei saa myöskään heittää kauhean pitkälle tai uskallus loppuu, tosin silloin voi avittaa tuuppaamalla takapuolesta jos Hau ei meinaa uskaltaa irrottaa jalkoja pohjasta. Varsinainen uima-ihme siis :P Mutta Haurusta uiminen on silti ihan parasta joten kai tämä menee kategoriaan "kukin taaplaa tyylillään".

"Uskallanko... uskallanko..."

No uskalsi!

Välillä uiminen vetää vähän vakavaksi?

Tai sitten ei :)

Uimapaikalta oli juuri lähdössä noutaja, hyvä tuuri meille kun Hauru ei tietenkään voi uida kenenkään vieraan kanssa samaan aikaan, ja kun me lähdettiin niin joku dobberi tms. tuli tietä vastaan. Järvellä on ruuhkaa, mitäpä sitä muutakaan tekisi näin kuumalla.

Ensin loikka...

..ja sitten pläts, Hau ei edelleenkään pysty lähtemään uimaan sulavasti.

Tämä heitto on jo liian pitkä ja Hau vaan räiskii vettä etutassuilla eikä uskalla irroittaa takasiaan.

Noup, se on liian kaukana.

Sitten kun kahlaan ihan Haurun viereen se uskaltaa lähteä, on se ainakin liikuttavan luottavainen. Mä varmana pelastan Haurun jos se meinaa hukkua! (Milläköhän keinoilla vaan?)

Mutta Hau siis ui kuitenkin ihan nätisti vaikka toi lähtö on aina vähän tuollainen... roiskuva

Huh, ei hukkunut tälläkään kertaa!

Sitten pitää tietenkin kuivata turkki!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti