keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

ye who enter here

Ai mihin mut on NYT ilmotettu?? Onks siellä taas ihmisiä ketkä leikkii mun kaa???

Siis mitä se tottelevaisuus on? Voiks sillä leikkiä? Tai syödä? Onks palloja? 

Eli kerrottakoon nyt sitten kaikille että Rohan on ilmoitettu sen ensimmäiseen viralliseen tokokokeeseen. Treenailtiin Siwan pihalla paikallamakuuta ja Rohan pysyi vaikka ihmisiä kulki edestakaisin. Sitten sen selän taa ilmestyi haukkuva koira ulkoiluttajineen jotka leikkivät kulkiessaan pallolla. Roo katsoi niitä, kyynärät nousi mutta sitten se katsoi heti takaisin minuun ja muisti jopa laskea kyynärpäät alas :D Ja siis haukkuva koira, ihmisiä ja PALLO!!!! Vähän seuruetta piti kuikuilla kun he ohittivat Rohanin jonkun kolmen metrin päästä mutta Roo ei kuitenkaan unohtanut mitä se oli tekemässä vaikka ajatukset vähän harhailikin :) Päätin että kyllä se nyt saa mennä sinne kokeeseen, meni syteen tai saveen.

Rohan on täysin kykeneväinen ykkösen arvoiseen suoritukseen. Vastapainona se on myös täysin kykeneväinen pienimuotoiseen härdelliin (ei sentään suuremman luokan katastrofiin kuitenkaan) mutta ihan sama, ei se nyt maailma siihen kaadu vaikka jouduttaisiin keskeyttämään. Ja jos se vaan haistelee maata ja hyppii tuomarin syliin niin hei Roo on vaan dalmaatti, nehän on vaikea kouluttaa :P Toivotaan sellaista kohtuu viileää säätä, ei tarvisi ainakaan kaatamalla sataa mutta toi kenttä on niin kuuma jo pienemmissäkin lukemissa että jos on joku +30 astetta (niinkuin Haurun kokeessa oli) niin... eep.

Onnistuneiden treenien jälkeen mentiin uimaan ja ne samaiset tyypit tuli sinne. Rohania vähän häiritsi kun se ei tykkää haukkuvista koirista mutta ei kuitenkaan suonut niille sen kummempaa huomiota, haki vaan palloa järvestä. Ihmiset kysyi voiko sen niiden koiran päästää irti? No mikä ettei, kunhan se ei varmasti rähise Rohanille. Ei rähissyt, se oli ilmeisesti nuori narttu ja oikein ystävällisen ja terhakkaan oloinen. Rohania ei edelleenkään oikein kiinnostanut, luulen että noille olisi voinut tulla ihan hyvätkin leikit jos Rohan ei olisi ollut pallo-moodissa... vaikka koetin laittaa pallon taskuun ei Rohan voinut mennä leikkimään koiran kanssa kun se pallo on kuitenkin siellä taskussa. Ei Rohan nyt ihan tyhmä hei ole! Kotimatkalla huomasin että Roon tassusta tulee verta, siinä on pikkuinen haava anturan rajassa :/ Varmaan viiltänyt sen rantakiviin, tuossa meidän uimapaikalla on aika tyhmät kivet ihan vesirajassa. Pyydän sen kyllä aina menemään niiden kivien ohi ennenkuin heitän ja pilkulla on vielä jonkinlaista aivotoimintaa jäljellä mutta ilmeisesti se on kuitenkin jotenkin säheltänyt niiden kanssa. Tai onhan se voinut tulla jostain muualtakin vaikken oikein usko. Haava on ihan pieni eikä haittaa Roota ollenkaan mutta pitää nyt pitää pari päivää pientää lomaa kuitenkin että se menee kunnolla umpeen. Tassuhaavat on joskus aika paskamaisia parantumaan, Haurullakin se aikoinaan uimahallista saatu haava aukesi kokoajan uudelleen vaikka siinä oli sidettä muka suojana ja kaikkea :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti