maanantai 13. elokuuta 2012

Vähän asiapitoisempi päivitysKuten kuvista huomaa, Rohanin kaula on vähän huonossa jamassa :/ Sillä meni uidessa korvaan vettä ja vaikka kuivattiin heti kotona se vaivasi pilkkua joten piti rapsutella = iho auki. Mutta siis ei sen kummempaa ja toivottavasti korvat nyt pysyy siisteinä ja iho alkaa parantua. Olisi todella tyhmää joutua jättämään koe väliin tuollaisen takia, varsinkin kun pilkku on ollut koko kesän ihan hyvässä kunnossa, mutta jos joudutaan hakea korvatippoja niin se on sitten dopingin- sääntöjenkin takia jo hei hei kisoille.

Rompan tokoilut on menneet pääasiallisesti tosi hyvin, se keskittyy tekemiseen nykyään kyllä ihmeen hienosti ja yllätyksekseni kuuntelee mitä sille puhutaan silloinkin kun meinaa vähän keskittyminen herpaantua (tai muuten vaan lähtee lapasesta). Ainoa vain että jos Rohanilla on kuuma sen seuraaminen on ihan järkyttävää, ei vaan huvita. Sikäli kun sinne päästään, jos koepäivä sattuu olemaan juuri se yksittäinen hellepäivä (tuskin) pitää ainakin katsoa että pilkulla on riittävästi vettä tarjolla ja ehkä myös käyttää uimassa josko se auttaisi. Mutta laitetaan vaikka pumpulia korviin ettei niihin mene vettä :P

Vähän on treenailtu kuppipalkkaa mutta ei se oikein toimi Rohanilla. Sillä saa kyllä vireen korkeammaksi silloinkin kun Rohania ei sillä hetkellä niin huvittaisi syystä Ö mutta voi elämä sitä vinkumista kun ei tiedä että joko sinne palkalle saa mennä? Ai ei? No entä nyt?? No nyt varmaan? Siis häh, eikö vieläkään? Phiiiihhp!!!! Muuten ihan kohtalaisen korrektia menoa joo mutta vaatii vielä paljon työtä että sitä voisi oikeasti käyttää.

Ton kanssa on kyllä tosi helppoa, siitä huolimatta että se huutaa, jahtaa lintuja, astuu varpaille ja syö paskaa :P Esimerkiksi oltiin kartanon nurtsilla tokoilemassa kun joku käveli ohi pienen pentunsa kanssa. Pentu oli tyypillinen pentu eli jäi siihen nurtsin reunalle katselemaan yms. mutta ei Rohan välittänyt mitään, vilkaisi vaan että aha tuollainen. Eihän tuossa ole oikeasti mitään ihmeellistä mutta tuntuu aika ihmeelliseltä kuitenkin. Tai tänään, kun oltiin venesatamassa ja jotkut tyypät rantautuivat soutuveneestä ja alkoivat lapata meloja yms. autoon, Rohanin häntä vain alkoi heilua vimmatusti merkiksi siitä että ihmiset on havaittu :D Hölmö otus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti