keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Tokokurssi osa 2


Tosi pikainen päivitys Rompan tämänpäiväisestä kurssista, jossa aluksi katsottiin liikkeestä seisomista. Rompalla siinä ei minusta ole ongelmia, pitää vain muistaa treenailla vaihtelevasti, pystyn myös kävelemään sen ympäri ilman että tassut liikkuu ja siitä pitäisi pikkuhiljaa jalostaa avoimen liike.

Paikallamakuussa Roo vinkui mutta pysyi vaikka ympärillä muut kurssilaiset leikittivät koiriaan yms. Olin melko lähellä koska en välipalkannut ja tarkoitus olisi pitää nuo harjoitukset kohtuu helppoina ja varmistaa onnistuminen.

Sitten hyppyä, kerroin Rohanin ongelmasta, ettei se uskalla hypätä vierasta estettä / vieraalla kentällä. Tehtiin niin että jätin Roon istumaan ja kävelin esteen yli houkuttelemaan sitä namilla samalla kun annoin hyppykäskyn. Roo jäi silti esteen eteen epäröimään ja lopulta kiersi sen :/ En ole ihan varma montako lautaa siinä oli mutta se oli kuitenkin matalampi kuin mitä sen odotettaisiin kokeessa hyppäävän. Poistettiin vielä yksi lauta ja kouluttaja piti Rohania kun houkuttelin sitä ihan kunnolla ja nyt se hyppäsikin mutta kolautti esteeseen. Vielä yksi lauta pois, kaksi lautaa vain taisi olla? Sen Rohan osasi hypätä kolauttamatta ja saatiin pari hyvää toistoa loppuun. Hyppykurssi olisi tarpeellinen mutta saa nähdä tuleeko meille mahdollisuutta sellaiseen joten jatketaan ruumiinhallinnan ja hyppäämisen treenaamista niiltä osin mitä omin voimin osataan.

Ainakin meillä on selkeät ongelmakohdat: hyppääminen ja paikallamakuu (ja tunnarikapuloiden silppuaminen), kaiken muun se osaa täydellisesti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti