tiistai 12. maaliskuuta 2013

Ei haluta tehdä mitään

Rompan mielestä ylös/alas lumikasaa juokseminen on hyvää kuntoilua

Ollaan siis oltu aika laiskoja kun kaikkien paitsi Haurun mielestä on liian kylmä, Maxistakin on näin vanhemmiten alkanut tulla kumman mukavuudenhaluinen ja omapäisempi (mikä tosin Maxin ollessa kyseessä ei normaalilla mittapuulla ole juuri lainkaan omapäinen). Haurun mielestä on aina hyvä ilma ja se on aina reippaalla tuulella.

Naapurin basenziin kanssa on vähän kehitytty, kaikki pojat kykenee olemaan sen kanssa pihalla yhtäaikaa. Max on kai sitä kohtaan aika välinpitämätön, sellainen maximainen. Hauru on ilmeisesti huomannut että pentu nyt vaan kuuluu kalustoon ja pentu on oppinut mielistelemään ja kunnioittamaan Haurun käskyvaltaa. Ei Hauru siitä edelleenkään tykkää mutta sietää sitä ja komentaa sitä maltillisesti silloin kun penikka yrittää esim. haistella sitä hajua mitä Hauru nyt haistelee ja ei tarvii lähennellä kiitos vaan. Rohanin kanssa on nyt tavallaan haasteellisinta, Roon mielestä se on jostain syytä kovin pelottava ja Roo ei haluaisi olla sen kanssa tekemisissä. Mutta pentu ei oikein tajua ja yrittää vaan entistä kovemmin mielistellä ja olla ihana kun Roo yrittää ilmoittaa sille että älä tule lähelle. Rohan ei ole yhtään vihainen mutta ei ole kovin reilua laittaa sitä pennun "armoille". Rohania kun ei yhtään lohduta se että meistä muista on hassua kun pelon kohde on 5 kiloinen tirriäinen ja Rohan on kuitenkin 30 kiloinen aikuinen(?) koira. Ehkä Rookin tottuu siihen kun se kasvaa isommaksi tai pennulle tulee sen verran aivoja että ne pääsevät yhteisymmärrykseen siitä että Rohan jättää sen rauhaan ja se jättää Roon rauhaan niin kaikki on tyytyväisiä. Outoa sinänsä, koska Roo on (tätä aikaisemmin) tullut toimeen ihan kaikkien koirien kanssa ongelmitta, niidenkin joista se ei erityisesti tykkää. Ja se on ollut pentujenkin kanssa tekemisissä eli siitäkään ei ole kyse. Tarkkis nyt vaan on tappaja, katsokaa vaikka!

(ei oo mun kuva mutta ei haittane :P )

1 kommentti:

  1. Tappaja istuu parhaillaan ikkunan ääressä ja katselee haikeana Haun puuhia ulkona, kun mieli tekisi mukaan mutta on niin pahuksen kylmä, ettei pienet voi mennä ulos edes vaatteissa jäätymättä :)

    VastaaPoista