tiistai 4. kesäkuuta 2013

Makkara vanhenee

9 vuotias kukkaispoika

"En oo syöny heinää, kuin niin?"


Onneksi päiväys ei ole mennyt vielä vanhaksi, Makkara on nyt 9 vuoden iässä vielä melko hyvin säilynyt. Toki muutoksiakin löytyy. Maxista on kyllä tullut omapäinen, mukavuudenhaluinen ja vähän äreäkin setä. Max kun on aina käyttäytynyt niinkuin sitä hakattaisiin täällä säännöllisesti tai jotain mutta ei enää. Nykyään aletaan mennä reippaasti kohti toista ääripäätä, tyyppi ei välillä korvaansa lotkauta kun sille puhuu. Jos ei jaksa aamulla herätä niin aikaisin kuin me muut, ei ole pakko. Jos ei halua tulla sisälle ei ole pakko. Jos sanotaan väistä niin ei ole pakko, väistä kuule itse! Myös Rompalle voi sanoa vastaan eikä sen tarvitse esim. antaa voittaa vetoleikeissä kun on paljastunut että noista kahdesta Max on fyysisesti voimakkaampi. Haurulle ei sentään uskalla laittaa vastaan ja ihan hyvä niin. Vaikka Max on nyt joutunut vähän tottelevaisuuskuurille koska esim. luoksetulo EI ole vapaaehtoista, on oikeasti tosi kiva että se uskaltaa olla rennommin ja tajuaa ettei täällä kukaan tee sille mitään. (No ehkä Hauru vaikka ei sekään ole kovin todennäköistä.)

Luonteenmuutosten lisäksi Maxin etujalat on alkaneet vähän ilmoitella itsestään joten yritetään välttää repivää liikuntaa (= dalmaatin kanssa riekkumista) mutta uiminen ja lenkkeily sujuvat ihan normaalisti onneksi. Ja treeneissä Max toteuttaa häiriökoiran asemaa välillä vähän liiankin kiitettävästi. Esim. eilisissä treeneissä herra varasti noutokapulan noutoa suorittaneen Rompan suusta ja suoritti liikkeen itse loppuun. Rompan ilme oli näkemisen arvoinen :D Myös ruutunauhojen siirtäminen ja ruudussa palloilu silloin kun sinne olisi tarkoitus lähettää joku muu on hyväksi havaittuja keinoja aiheuttaa häiriötä. Ei, Max ei jostain syystä ole mukana kaikissa treeneissä... Maxista on kuitenkin kiva treenailla näin että saa suorittaa vapaalla tyylillä ja vain niitä juttuja mitkä on sen mielestä kivoja. Kaukot on edelleen buvven ehdoton lemppari jostain syystä.

Ja syöminen, treeneissä on sekin hyväpuoli että kasseja yms. voi aina käydä läpi lisäevään toivossa. Varsinkin kun herra on laihdutuskuurilla eikä siis saa kotona tarpeeksi ruokaa. Niin että lähettäkää ruokaa jos haluatte lähettää synttärilahjoja ;)

Hauru haluaa kanssa poseerata kukkien kanssa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti