tiistai 4. kesäkuuta 2013

Ui ui

Hmm... pallo on aika lähellä tota toista... mut ei se näytä kauheen kiinnostuneelta siitä...

Kyl mä varmaan voin tassulla varovasti ottaa sen, ei se huomaa...

OHO huomas! ...eei täällä mitään tapahdu *hymyilee viattomasti*

Kuvat siis vanhoja, ei olla törmätty uudestaan bortsuun. Mutta Roo on niin ilmeikäs ja hassu että pakko laittaa nämä esille. Ja kiva siitä kun se on niin kohtelias ettei edes ota omaa palloaan jos se kelluu liian lähellä kaveria kun voihan se olla että kaveri on kuitenkin varannut sen. Ei voi tietää.

Käytiin kuitenkin tänäänkin uimassa (no käydään melkein joka päivä että...), tällä kertaa Tardiksen kanssa. Tardiskin ui ja leikki vedessä, ei taida olla kovin yleistä basenjien keskuudessa vaikka netistä kyllä löytyi muitakin vesipeto-basuja.

Rohanin kanssa ollaan opeteltu ruutua ja se on kyllä hauskaa, se on niin innoissaan menossa sinne ruutuun ja on siellä ihan onnessaan kun RUUTU! Ruutu on yksi Haurun inhokki-liikkeistä, Haurusta on täysin järjenköyhyyttä että pitäisi juosta jonnekin tyhmään ruutuun. Mitä hemmettiä kukaan sellaisella taidolla muka tekee? Oletteko koskaan kuulleet koirasta joka suoritti urotyön kun se osasi juosta neljän tötsän väliin käskystä? Mutta Rompasta se on vaan niin parhautta kun siinä yhdistyy juokseminen ja sen lisäksi vielä ruudusta joko löytyy jotain hauskaa tai sinne heitetään joku kiva lelu. Ihan huippua! Haurusta Rohankin on järjenköyhyyttä että ehkä se selittää jotain.

Koetettiin myös opetella luoksetulon pysähdystä mutta se on nyt toistaiseksi tauolla, tarviin jotain uusia ideoita. Roo nimittäin ottaa jostain syystä pysäytyskäskyn rangaistuksena eikä enää lähde liikkeelle tai mitä se sitten olikin tekemässä (vaikka kiertämässä) ennen käskyä. Kun miksi muuten mä stoppaisin sen paitsi jos se oli tekemässä väärin? :( Roo ei tykkää tehdä väärin. Hienosti se kyllä pysähtyy jos jotain hyvää on tästä löydettävä, tyyppi tietää ihan prikuulleen mitä seis tarkoittaa.

Kauhean Rohan painotteisia olleet nämä päivitykset viimeaikoina mutta minkäs teet, sille nyt vaan sattuu ja tapahtuu enemmän bloggaamisen arvoisia juttuja.

1 kommentti:

  1. Ja varmaan vielä harvempi basenji ui ihan omasta tahdostaan, eli ei niin, että mennään uimalaan, laitetaan liivit päälle ja mamma tyrkkää veteen ;)
    Aivan ihana ilme Roolla vikassa kuvassa :) Tulee mieleen meille vastatullut Roo, joka yrittää tutustua Luluun ilman, että Lulu huomaa!

    VastaaPoista