perjantai 23. elokuuta 2013

Vähän vaan vino


Pitäisi varmaan päivittää blogiakin välillä mutta ei ole vaan saanut aikaiseksi. Eikä saa vieläkään joten laitan vaan videon Roon piha-pöllöilyistä tältä päivältä. Kamera on usein pihatokoiluissa päällä ihan vaan että itse vähän näen miltä meno näyttää sivullisesta mutta kait tämän kehtaa nettiinkin laittaa vaikka meikä on taas tosi edustava ja koira on ihan vino ja toheltaa omiaan, onneksi ei ole ääniä päällä niin ei huomaa että sen toiminnot ei aina ihan vastaa annettuja käskysanoja :D Vaikka sillä ei ole vire edes niin korkealla kun palkaksi oli pelkästään nameja. Pitäisi ehkä vähän saada tarkkuutta hommaan, tokohan on sitä pilkun viilausta. Mutta tämän pilkun kanssa tokoilun (ja oikeastaan kaiken tekemisen) tärkein tavoite on kuitenkin edelleen se että Roolla on hauskaa ja että se kokee kannattavaksi kiinnittää minuun huomiota ympäristön sijasta ja ne kyllä täyttyy koheltamisesta huolimatta.

2 kommenttia:

 1. Kivannäköistä tuo teidän treeni. :) Eikä loppua kohti yhtään vinoa.

  Jos saan muutaman kritiikin sanan myös sanoa, niin kiinnitin huomiota siihen, että pidät tosi alhaalla päätä. Minulla on se sama ongelma, mutta kannattaa yrittää opetella pitämään sitä päätä vähän pystymmässä, ettei koira jää siihen pään asentoon kiinni. Myöhemmin se on vaikeampaa, kun koira menee heti väärään asentoon, jos se pää ei ole noin kenossa.

  Toinen juttu on tuo hypyn lopetusasento. Tai oikeastaan mitä sen jälkeen tapahtuu. Välillä kävelit koiran luo ja välillä vapautit suoraan. Tämä on mielestäni tosi hyvä, mutta jos vapautat sen suoraan asennosta, niin en suosittele, että annat sen tulla luoksesi kiertäen esteen. Jos se oppii usein tekemään niin, voi avoimessa luokassa tulla ongelmia, jos koira istuu hypystä sivuun. Siitä helposti tulee kiertäen takaisin, jos on alkutreeneissä paljon tehnyt sitä.

  Muuten näytti siltä, ettei itse liikkeiden perusteella ole pitkä matka kokeeseen. Sitä en tietenkään tiedä miten teillä kokeenomaiset treenit (ilman palkkaa) sujuvat.

  Ainin ja katsoin tuota teidän hyppyä, että onpa samannäköinen kuin itselläni ja sitten tajusin, että niin mehän tehtiin meidän hyppy niiden sun aiemmassa bloggauksessa olleiden ohjeiden mukaan. :D

  VastaaPoista
 2. Tottakai saa kritisoida, erittäin kiitollisena otetaan kaikki kommentit vastaan :)

  Hyppy juttu on etenkin hyvä huomio, pilkulla ei tosiaan ole tällä hetkellä mitään käsitystä siitä että esteen voisi (ja joskus pitäisi) hypätä takaisinkin...

  Haha, hyvä että Haurun nikkarointikoulu on ollut hyödyllinen :D

  VastaaPoista