sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Eläinlääkäripeli

Hoitona "päänpullistumaan" tässä pelissä (jossa ei oikeasti ole mudeja vaikka selkeästi pitäisi) on 50 sidettä jotka kiedotaan eläimen ympärille jolloin sitä alkaa kai nolottaa ja liiallinen ylpeys karisee. Olen niin monesti miettinyt että toimiskohan oikeasti mutta en ole vielä saanut aikaiseksi kokeilla.

Jos jotain vähän asiaakin pitäisi keksiä niin... Roon kanssa käytiin juoksulenkillä ja kyllä se aika hyvin vetää toisinaan, yhden pätkän se vaan ravaili vierellä sen näköisenä että oonko kiltti??? Oon??? Ku seuraan näin hyvin kerta :D Jep jep. Ja Hauru teki pallopaimennusta jossa se kuskasi palloa ihan minne sitä itseä huvitti ja viis veisasi siitä mitä mä yritän sille sanoa. Koska Hauru tietää parhaiten, ei tartte kuunnella muita. Että ihan tavallinen päivä tämäkin.

Niin joo ja Rohania on taas jonkin aikaa rapsututtanut. Ilmankosteus taitaa olla se syypää. Kaula on taas vaihteeksi vähän kapisen näköinen mutta kutina ei ole niin paha etteikö silti mentäisi tokoilemaan (ainakin näillä näkymin) ja jalkojen syöntiä ei ole esiintynyt. Eikä korvatulehdusta... vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti