keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Sohvan valtias

En kertakaikkiaan tajua mitä näille kahdelle kuvalle on tapahtunut. Ne ei näyttäneet tältä ennen bloggeria mutta kai tämä on sitten bloggerin taiteellinen näkemys tai jotain...

Max nukkuu kieli keskellä suuta

Nenä (ja jotain tikkuja parrassa, jes)

Avallonin rasittavin puoli oli sen tapa pistää kämppää päreiksi aina kun sille tuli tylsää. Mitäs tekis? Repisikö muovilattian irti, tulisiko oven läpi (kun neiti oli suljettu yhteen huoneeseen tuhojen välttämiseksi) vai söisikö sohvan? Vai jos tekisi kaikki kolme ja sitten ehtisi ehkä vielä vähän askarrella seinien parissa! Ja kaikki nämä ja paljon muuta se on tehnyt. Sanotaanko vaikka että ensimmäisen koiran koulutuksessa ei kaikki välttämättä mene ihan putkeen... Oli miten oli, meillä ei ole ollut sohvaa talossa. Sohvatuolit on pienempiä heittää menemään jos ne on vedetty atomeiksi tai jos tuhotyö on ollut maltillisempaa voi vaan hankkia jostain uudet sohvatyynyt vanhoihin runkoihin.

Tässä joku aika sitten veljeni halusi eroon sohvasta ja päätin että koska sohvantappaja on poissa voidaan ottaa sohva meille.  Ajattelin että Roo ainakin tykkäisi siitä mutta mitä vielä, sohvalle mahtuukin vain yksi tyyppi: Max. Kuvassa se on melko maltillisesti asettunut, mutta useimmiten sohvalle ei todellakaan mahdu buvieerin lisäksi ketään muita vaikka tuo ei ole mikään ihan pikkuinen sohva. Ja Maxia ei myöskään niin vain ajeta sohvalta pois. Valikoiva kuulo nääs, onhan Max jo sentään 9 vuotias. Mikäs ihme se on jos aistit alkaa jo heiketä ja kuntokin on niin huono ettei vaan niinkun jaksa nousta jaloilleen. Pakko vaan maata sohvalla ja murista. Maxilla on nimittäin sellainen... no, kai sitä voi sanoa vaikka tavaksi. Se murisee usein unissaan tosi vihaisen kuuloisesti, mitä lie unia se näkee. Murina on vähän hassua kun tietää millainen Max on :D Mutta oudointa tässä on se, että Max ei yleensä tykkää nukkua muualla kuin paljaalla lattialla kun sille tulee kuuma mutta tuossa sohvalla ilmeisesti ei tule. Pitää varmaan hankkia toinen sohva meille muille.

2 kommenttia:

  1. "Vanhoja" luita alkaa jo kolottaa, niin sohvalla nukkuminenkin maistuu ;-)

    VastaaPoista