tiistai 3. joulukuuta 2013

Huonompaa

Ei ihan tuore kuva :p

Meidän tuoreimmat kuulumiset kuuluu taas vaihteeksi Romppaisen terveyskategoriaan, valitettavasti. Sillehän jäi pysyviä vaurioita siitä sen tukoksesta ja se on näkynyt hyvin satunnaisena ja hyvin lievänä oireiluna mutta nyt nyt oireet viittasivat uuteen tukokseen. On saatu pohtia että kuinka sitä kannattaa leikellä, vaikka se selviäsi leikkauksesta ei se siitä kuitenkaan tule pitkällä tähtäimellä kuin huonommaksi. Onko hyväksyttävää tehdä koiralle vuosittain isoa leikkausta? Saati sitten lopettaa sitä vaikka sen voisi ainakin yrittää leikata? Mutta ainakin tällä hetkellä Roo voi hyvin ja toivottavasti nyt jatkaa samalla linjalla taas ainakin hetken. Nyt kun on ollut pakkasia sen ihokin on taas parempi ja muutamat muutkin pikku"jutut" vaikuttaisi olevan paranemaan päin. Kuulostaa "hyvältä" joo... Mutta on se muuten sentään niin ihana otus ja aina niin kovin iloinen. Roota itseään ei sen ongelmat paina ja hyvä niin.

Paimentimille sentään kuuluu varsin loistavaa, tosin nyt kun meidän pihaa kiertävistä pensaista on lehdet varisseet Hauru on taas entistä rasittavampi. Kun siis mitä helvettiä??? Ihan kun ei riittäisi että ne yhdet urpot tulee kerran viikossa ja varastaa meidän roskat vaikka Hauru yrittää niitä estää, niin nyt Hauru on huomannut että tuolla pellon toisella puolella olevalla kävelytiellä liikkuu kävelijöitä!!! Että voi koiraa ottaa päähän. Sellaista normi-Haurua siis. Ja se osaa jo periaatteessa ottaa shakkinappulan ja siirtä sitä laudalla. Ainoa vain että vähintään puolella yrityksistä se ei onnistu laskemaan nappulaa laudalle niin että se jäisi pystyyn mikä olisi aika oleellista. Mutta reeniä reeniä, kyllä sillä on ihan oikeat otteet hommaan kunhan vaan hienosäätö saataisiin kohdalleen.

Ja Makkarasta on tullut vanhus o.O Ei siis mikään raihnainen ikäloppu sentään mutta huomasin tässä päivänä eräänä että sen liikkeissä on sellaista... mitenhän sen sanoisi, hienovaraista jäykkyyttä ja töpöttelyä? Toki Max täyttää ensikesänä pyöreitä mutta en silti meinaa ymmärtää/uskoa että se alkaa olla ihan oikeasti vanha. Ja viisaskin, noin niinkuin enimmän aikaa. Kaikenlaista. Mutta toisaalta voittihan Suomi euroviisutkin, tästä voinemme jotain päätellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti