maanantai 23. joulukuuta 2013

Pipo päässä plussakeleillä...


Yleensä olen aina ottanut jotain joulukuvia piskeistä mutta nyt on satanut enemmän tai vähemmän joka päivä tai en vaan ole ollut kotona valoisaan aikaan joten taitaapi jäädä tänä vuonna välistä. Mutta Hauru pipo silmillä on kai edes vähän talvinen? Koiruuksien perinteistä jouluahjaa (naudan lihaisia putkiluita) piti miettiä vähän uusiksi kun eräs pilkkuotus ei saisi enää luita syödä. Mutta paimentimet saa luut ja Roo saa tyytyä ihan melkein luuhun.

Ostin lähinnä Romppaa ajatellen myös Hau Hau Training Stickin kokeiluun, se olisi kätevä pitää taskussa eikä luulisi olevan huonosti sulavaa :p Se on siis vähänkuin roll-on dödö jossa on lihan tai kanan makuista jotain litkua sisällä jota koiran voi antaa nuolla. Roo ja Hau molemmat tajusi jutun juonen (vaikka Haurusta sen litkun saisi kyllä ulos paljon helpommin jos putkilolle suorittaisi pienen pienen kirurgisen toimenpiteen) ja se oli niistä ihan hyvää vaikkei ehkä ihan niin palkitsevaa kuin namit. Tottumus saattaa auttaa tähän. Ja minusta tikku vaikutti muuten kivalta mutta ainakin tuolleen tuoreeltaan se aines valui sieltä putkilosta ulos ihan itsekseenkin mikä ei ole kauhean hyvä. Mutta ihan kiva kapistus kuitenkin.

Romppa on edelleen pysynyt terveenä ja paimentimet... mustina? Toivotaan iloista joulua ja sairaus-vapaata ensivuotta Rompalle, paimentimille ja kaikille lukijoillekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti