keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Kesämiehet

Tänään vihdoin paketti tuli, johan sitä on odotettukin ;) Paimenpojat ei kyllä ihan täysin arvostaneet kun näkivät minun ottavan pesuvälineet esiin. Romppakin tuli pestyä mutta sitä ei haittaa, tietenkään. Ja siis ihan kiltisti nämä toisetkin herrat antoivat pestä itsensä vaikka murjottivatkin.

Makkara joutui koneen käsittelyyn ensiksi, oli taas niin kauheaa. Myönnän että vaikka ei pitäisi, minulla menee välillä hermo kun se käyttäytyy kuin sitä tapettaisiin aina kun pitää tehdä hoitotoimenpiteitä.

Ostin lisäksi Makkaraa varten 5 terän joka jättää karvan vähän pidemmäksi. Ei ole mitään syytä vetää Maxia ihan millisiiliksi, turhaan vaan itikat pääsee syömään ja lyhyt sänki kutiseekin enemmän. Vaikkei Maxilla mikään herkkä iho olekaan eikä sitä ole tuntunut koskaan häiritsevän. Mutta kun valinnanvaraa on niin miksei?

Ja ainakin teoriassa ehkä se on vähän kivemman näköinenkin kun ei iho paista läpi kuten milliterällä vedeltäessä.

Mutta tuolla oli kyllä vaikeampi... no okei, vielä vaikeampi... saada tasaista jälkeä. Etenkin kun herra buvieeri ei todellakaan seiso kiltisti aloillaan vaan yrittää tehdä trimmaamisen mahdollisimman vaikeaksi.

Mutta ihan kiva siitä minusta tuli, kelpaa minulle. Pitäisi vaan taas tassut ja korvien reunat vielä siistiä saksilla.

Hauru on yleensä tosi kiltisti ollut mutta nyt sillä(kin) oli joku 'en haluu, et voi pakottaa' päivä. Ihan kaikessa oikeastaan, ei niinkun kiinnosta edes poseerata. Haurulla on aika harvoin tällaisia känkkäränkkä- päiviä mutta silloin kun on niin... no, se on hyvin itsepäinen. Kun se on kovin itsepäinen hyvällä tuulellakin :D Ja tietty alkoi vielä sataa kun oli Haurun vuoro olla kuvattavana.

Tuli mudikin kuitenkin trimmattua. Trimmaaja ei onnistunut tällä kertaa ihan niin hyvin, en meinannut löytää sitä kohtaa mistä tuon rajan vetäminen aloitetaan ja oli muutenkin vaikeaa. Ja Hauru sentäs oli ihan aloillaan kun sitä vaan uhkaili riittävästi.

Vähän mietin että pitäisikö kaljuntaa koko koira mutta mennään nyt taas tällä portugeesi tyylillä ainakin aluksi. Haurulla olisi varmasti viileämpi olla jos se olisi ihan "naku" mutta kun se on niin epähaurumaisen näköinen sitten. Tällain se on ainakin enimmäkseen Hauru ja tämä tyyli riittää pitämään hotspotit poissa.

Niin joo ja jos jotakuta kiinnostaa niin hankkimani trimmeri on Andis AGC ja ihan sujuvasti leikkasi myös buvieerin ainakin kun buvieeri oli valmiiksi lyhyehkössä turkissa. Ja muutenkin vaikuttaa olevan ihan toimiva laite, terän kiinni saaminen oli kyllä aika hankalaa, ei meinannut lukkiutua millään. Kone itsessään ei tässä käytössä kuumennut (terä tietty kuumenee) eikä ollut kovin äänekäskään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti