tiistai 12. elokuuta 2014

Isot luut ja paksu nahka


Kun Haurun takapuoli oli jo ennestään ajeltu ja sitten siltä piti haavan takia ajella karvat toisen puolen lapa-niska alueelta, alkoi Haurun turkki olla jo aika koomisen näköinen. Siispä päätin silloin heti eläinlääkäriltä kotiuduttuamme vedellä samoin tein koko koiran lyhkäiseksi. Edelleen tykkään Haurun ulkonäöstä enemmän karvallisena mutta äkkiä se turkki loppujen lopuksi kasvaa takaisin. Ja on tässä lyhyeksi ajelussa ainakin yksi hyvä puoli, näkee nimittäin taas miltä Hau oikeasti näyttää.

Minusta Hau on ollut lihava jo jonkun aikaa ja puntaristakin voisi päätellä samaa. Tosiasia on  kuitenkin että Haurun ruumiin rakenne on mallia pötkö, se on melko iso mudiksi (eli painaakin tietty enemmän hyväkuntoisenakin) ja sitten se on vielä niin pahuksen karvainen. Joten kun kaikki ulkopuoliset ovat olleet sitä mieltä, että se on ihan sopiva en ole uskaltanut tiputtaa sen ruoka-annostusta kovin paljoa, enhän halua näännyttää koiraani yrittäessäni saada sitä näyttämään joltain sellaiselta miltä se nyt vaan ei voi näyttää. (sirolta ja pitkäjalkaiselta ja... ketterältä?) Lähinnä Haurun syömisiä (...herkkujen määrää...) on vain vahdittu tiukasti jotta paino ei ainakaan nousisi.

Mutta nyt siitä ei voi erehtyä, se on vähän pulska. Ei mikään ihan hillitön läski onneksi mutta ihanne kunnossa vyötärön tulisi erottua paremmin jopa pötkylällä eikä siis haittane hieman kiristää kikkuran ruokamääriä.

2 kommenttia:

  1. Se mikään lihava ole - sen omistaja on vaan neuroottinen anorektikko joka yrittää estää viimeisetkin huvit poika paralta, t. naapurin tytöt, jotka kaipaa jo leikkikavereita.

    VastaaPoista