perjantai 17. lokakuuta 2014

Runner Spot

Hitaat pois alta, pilkku tulee!!!
(Jos ei tajua ajoissa väistää, pilkku juoksee yli... en suosittele kokeilemaan.)

Puhelimen vaihdon myötä hankin Zombies, Run! pelin. Vihdoinkin :) Pelissä on se (lajityypilleen) tavallinen tarina, zombit on valloittaneet maailman ja haluavat syödä viimeisetkin selviytyjät. Pelaajan on tarkoitus kerätä tarvikkeita yms. selviytyjien yhteiskunnalle, tarvikkeiden avulla voi sitten parantaa asuinpaikan turvallisuutta muunmuassa. Keräily tapahtuu juoksemalla, tietty, koska zombit. Ja juokseminen tapahtuu siis oikeasti, kyseessä on eräänlainen kuntoilu-ohjelma.

Romppa on saanut olla mukana pelilenkeillä ja se vähän vaikeuttaa asioita, kun herra pilkku vaikkapa haluaa pysähtyä haistelemaan ojanpohjaa juuri sillä hetkellä kun zombiejoukko ilmestyy nurkan takaa ja pitäisi juosta niitä pakoon... Mutta onneksi Romppa tykkää juoksemisesta joten ei sitä ollut liian vaikea saada houkuteltua unohtamaan haistelut. Ei siis kuoltu ;) Haurun kanssa en uskaltaisi lähteä zombielenkille, koska tarinan kuulemiseksi on oltava kuulokkeet päässä. Roon kanssa ei haittaa, vaikka en kuullut että meidän takaa oli tulossa pyöräilijä ennenkuin tyyppi oli melkein kohdalla, koska Rohkua ei tarvitse ohjeistaa ohituksissa. Haun kanssa samassa tilanteessa ne zombiet olisi ollut se pienin huoli. Mutta kiltin ja hyvin koulutetun koiran kanssa, järkevien reittivalintojen kera, lienee ihan riittävän turvallista puuhaa. Ja aika hauskaa, kyllä sitä kummasti tulee vauhtia lisää kun kuulokkeista alkaa kuulua lähentyvää epäkuolleen örinää...

Että tällaista me vaan puuhataan. Ollaan tosin vähän harjoiteltu rally-tokoakin ja... no, aika mielenkiintoista sekin. Rohanista kun ei voi olla niin nöpönuukaa millä tyylillä ne kaikki käännökset, sivulle tulot yms. suoritetaan ja sitten se hihna.... huh. Zombiet on helpompia.

2 kommenttia:

  1. Ei vitsit, kuulostaapa hauskalta. :D Munkin pitää ehkä hankkia moinen, kunhan hommaan asiaan soveltuvan puhelimen.

    VastaaPoista
  2. Joo, toi peli on aika yksinkertainen mutta ainakin tällaisesta zombie fanista silti hyvin koukuttava :)

    VastaaPoista