torstai 26. helmikuuta 2015

Kyläilyä

Siis se kaappi vaan kävi päälle!!!!

Tänään käytiin Makkaran ja Roon kanssa kylässä eräällä dalmisihmisellä. Olin jo etukäteen varoittanut, että herrat ei sitten ole sitä kaikkein rauhallisinta kuviteltavissa olevaa laatua mutta täytyy silti sanoa että minun ilme oli varmasti näkemisen arvoinen, kun ensimmäiseksi ovesta sisään päästyään Roo nosti tassut aika korkean kaapin päälle ja kaappi kaatui, aikaa meni alta 5 sekuntia :nolo: Onneksi Roo ei kauheasti pelästynyt eikä loukannut itseään ja ilmeisesti kaappikin säilyi ehjänä. Että sellainen ensivaikutelma... Mutta ei meitä silti onneksi käännytetty heti ovelta ympäri ;)

Muuten pojat käyttäytyi ihan siedettävästi, Rohania kyllä ensin jänskätti aika paljon kun oltiin oudossa paikassa ja talouden omat koirat haukkui toisessa huoneessa. Ja tuskin sekään että ensimmäisenä sai kaapin niskaansa auttoi. Mutta sitten Roo löysi palloja ja luita ja tuli siihen tulokseen että ehkä paikka on ihan kohtuu turvallinen. Pallot laitoin kyllä lopulta pois kun Roo alkoi pelailemaan niillä enemmän enkä halunnut että hajotetaan enempää paikkoja :D

Oli kyllä ihan kiva, vaikka aika pitkä reissu. Juttua riitti ja talon dallutytöt oli tosi ihania, huomasi kyllä että ne on tyttöjä kun ne oli jotenkin niin pieniä ja sieviä Romppaan verrattuna. Mutta samanlaisia seurallisia pussaajia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti