perjantai 8. toukokuuta 2015

Kotona

Koetetaan huomenna vaikka ottaa kamera käyttöön

Sirrion on kotona :) Ihan reipas pikkumies Sirri on ollut vaikka vähän välillä jänskättää kun on paljon kaikkea outoa ja uutta. Mutta on syönyt ja nukkuu nyt tuossa mun paidan päällä tyytyväisenä joten ei kai sillä ihan kamalaa ole ollut ;) Mitään muuta tuosta nyt ei oikein vielä voi sanoa. Paitsi tietenkin että kauhean söpö se on.

Haurusta se on ihan kamala mutta kikkuralle tehtiin heti ensiksi selväksi että se on minun ja minun tavaroihin ei kosketa. Joten nyt Hau yrittää pääasiassa leikkiä ettei mitään Sirrionia olekaan. Ai mikä pentu missä? Ei meillä ainakaan? Sirrionista Hau on vähän jännä joten se pitää fiksuna miehenä itsestään vähän välimatkaa vaikka katseleekin Haurua kiinnostuneena.

Rohanista Sirrion on vähän pelottava. Ja vähän ihana. Ja vähän outo. Tai sittenkin pelottava. Tai sittenkin kiva. Voisikohan sen kanssa leikkiä? Ai ei se oikein osaa... no on se sitten outo. Ja vähän kivakin silti. Ja outo. (Rohan kokeilee aina välillä josko Sirrion haluaisi vähän painia tai ehkä rallatella täysiä pitkin pihaa mutta Sirrion on ehkä vähän liian pieni noin rajuihin leikkeihin.) Rohania Sirrion ei arastele mutta on silti kohtelias pikkupentu. Vielä toistaiseksi ;)

Virallisesti pikkuinen on Dotstorm's Hunting High And Low ja isona aikoo harrastaa ainakin tokoa, varmaankin vähän jälkeä ja näyttelyitä jos herra pysyy kasvaessaankin yhteisymmärryksessä rotumääritelmän kanssa. Toistaiseksi se on ihan hyvän näköinen mutta katsotaan, eipä se olisi ensimmäinen koirani jolle tapahtuu jotain outoa kasvuvaiheessa. Koirani eivät jostain syystä halua olla näyttelykoiria... mutta ehkä Sirrion on poikkeus. Pääasiallisesti pikkupilkku on kuitenkin tullut seurakoiraksi, kuten muutkin koirani, joten harrastukset (tulee ne olemaan mitä tahansa) on vaan plussana siihen päälle. Ja nyt ensitöiksi olisi vain tarkoitus kasvaa isoksi, fiksuksi ja toivottavasti myös terveeksi pilkkukoiraksi.

Edith lisää videon herran ekasta päivästä

2 kommenttia: