lauantai 9. toukokuuta 2015

Pentusaastetta


Tänään Sirrionin kohteliaisuus on vähän karissut, siinä ei kauaa mennyt :D Kun Sirri on päättänyt lähteä ulos se yrittää mennä oven läpi ja rääkynä vaan raikaa eteisestä, muutenkin jos herralla on joku ongelma sen kyllä kuulee. Selkeästi eniten Sirrionia kuitenkin raivostuttaa jos pennun vapautta yritetään rajoittaa millään tavalla.

Mutta söpö se on siltikin. Varsinkin nukkuessa :p 

Rohan ei enää juurikaan jännitä pentua.

Ennemminkin Roo haluaisi juoksuttaa Sirriä (myös sisätiloissa)...

siitä huolimatta...

että Sirrion ei ihan pysy Rohanin vauhdissa.

Vaikka yrityksen puutteesta se ei jää kiinniSirrionista kiva leikki on sellainen, että Sirri kaartaa Roon taakse ja iskee hampaat täysiä Roon reiteen ja sitten täysiä karkuun. Monesti Rohan ei muka saa Sirriä kiinni :D 

Roo on niin kiltti että se antaa tasoitustaTäytyy vaan nyt rajoittaa noiden kahden menoa koska Sirrion ei (tietenkään) tajua omia rajojaan ja vaikka Roo totteleekin jos käsken rauhoittumaan, olisi Sirrion menossa jo korvat lerpattaen ja suu ammolla uuteen hyökkäykseen.

Haurusta ja Sirrionista ei kannata odotella yhteiskuvia ainakaan hetkeen. Hau sietää Sirriä kunhan se ei mene liian lähelle ja pitää mölyt mahassaan mutta muuten ei halua olla missään läheisemmissä tekemisissä pennun kanssa. Eikä sen tarvitsekaan.

Mölyt mahassa siksi että Sirrion on tänään kokeillut komennella noita isompia poikia(kin) haukkumalla. Sellainen hurjimus se on (tai luulee olevansa).

5 kommenttia:

 1. Voi taivas mikä suloisuus hän on! <3 Pentuaika on ihanaa aikaa. :)

  VastaaPoista
 2. Topakka täplänalku sulla! Mielenkiinnolla jään seurailemaan naperon kasvua. :-)

  VastaaPoista
 3. Mä kauan mietin että minkätähen tuo naaman pilkutus on nii hauskan näköinen mutta hällähän on "silmälasit" :D varsinkin tuon toisen silmän ympärillä nuo pilkut kaartaa hauskasti silmän ympärillä. Oi vitsit, ihan pienenpieni pilkkuvaavakuume...

  VastaaPoista
 4. Anne H Joo, kaikki ei ole samaa mieltä mutta mä tykkään pennuista. Vaikkakin muutamaa viikkoa tästä vanhempana ne on kyllä vielä kivempia kun niiden kanssa voi vähän paremmin puuhastella kaikkea mutta ne on silti vielä kunnolla pikkuisia. Siihen ikään ne voisi minun puolesta jämähtää vähän pidemmäksikin aikaa (paitsi sisäsiisteys saisi silti kehittyä).

  snapshotartist Topakka on tosiaan aika hyvä sana kuvaamaan Sirriä :D

  henna Sillä on tosiaan vähän tuollaiset rinkulat naamalla :)

  VastaaPoista
 5. Sirrionin uusi lempinimi voisikin olla Silmarillion; vai mitä Mia ;P

  VastaaPoista